Elektronik sigara tütün ve tütünlü ürünlere duyulan tiryakilikten kurtulmak için üretilen elektronik bir cihazdır. Elektronik sigara tiryakilerin sigaraya olan isteklerini gidermeye yönelik hizmet eder. İstatistiki verilere göre ülkemizde her yıl trafik kazalarında 7 bin sigaradan ise 100 bin insan ölüyor. Bu rakamlar sigara ile savaşılması gerektiğini göstermektedir. Elektronik sigara bu açıdan en kolay ve alternatif bir çözüm gibi görünmektedir.

Elektronik Sigara Neden İnsanlara Cazip Geliyor?

Elektronik sigara bir çok özelliği ile insanlara cazip gelmektedir ve sigara ihtiyacı duymadan rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Elektronik sigara yanmaz ve katran, benzen, tütün gibi zehirli maddeler içermez. Ateşi yoktur ve yanma riski de yoktur. Elektronik sigara kullanımının en güzel özelliklerinden birisi kokusunun olmamasıdır. Artık odanızda rahatlıkla esigara içebilirsiniz ve eşyaların üzerine sigara kokusu sinmez. Elektronik Sigaraların diğer bir özelliği ise çevre ile dost olmasıdır. Çevrede kirlilik yapmaz. Sigara kullanmayan kişiler eğer siz elektronik sigara içiyorsanız rahatsız olmaz.

Elektronik sigara dumana benzer buharı ile sigarayı aratmaz ve tıpkı gerçek sigara gibi hissettirir. Sigara tadı alıyor olmanız ile de gerçek sigaraya ihtiyaç duymazsınız ve kolaylıkla sigarayı bırakabilirsiniz. Sigara bırakma sürecinde tiryakiliğin en büyük nedenleri olan nikotin, el ve dudak alışkanlıklarınızı kademeli olarak azaltabileceğiniz e-sigara size sorunsuz bir sigara bırakma süreci olanağı sağlar.

Size En Uygun Elektronik Sigara

İnternette değişik markalarda elektronik sigara mevcuttur ve genel olarak hepsi aynı işlevi görmektedir. Bu noktada sizin dikkat etmeniz gereken husus kullanımınıza uygun ve kısa sürede bozulmayacak kaliteli bir esigara tercih etmeniz olacaktır. Sigara tadını almanızda ve sağlığınızda en büyük etken elektronik sigara ile kullanacağınız likitlerdir. Bu noktada doğru ve güvenilir bir likiti tercih etmelisiniz. Bir çok aroma seçeneği ile üretilen elektronik sigara likitleri ile zevkinize göre tadı belirler ve aromanızı seçebilirsiniz.

İlk aldığınızda elektronik sigara pahalı gibi gözüksede uzun süreli kullanımın, normal sigara fiyatlarından daha uyguna geldiğini görebilirsiniz. Gerçek sigarada bulunan 400 çeşit zehirli ve kimyasal maddenin bulunmaması, sağlık açısından büyük risk oluşturmamaktadır. Ayrıca yanıcı özelliğinin olmaması ve kokusunun olmaması sağlığı tehdit etmez. Elektronik sigara kullanan bireylerde bugüne kadar elektronik sigara kullanımına bağlı bir sağlık sorunu tespit edilmemiştir.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi