Elektronik sigara son yıllarda sigarayı bırakmak için kullanılan yöntemlere bir başka boyut kattı. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın; sigaranın zararlarından kurtulmanın yanında size sağlayacağı en büyük etki, sigarayı bırakma sürecinde yaşayacağınız olumsuzlukları en aza indirmesidir. Elektronik sigara ile bu süreç sizin için çok daha kolay olacaktır.

Elektronik sigara ile sigarayı bırakırken yaşanan sorunlardan kurtulmanıza olanak sağlayan en önemli faktör fiziksel olarak bağımlılığınız olan nikotini, elektronik sigara ile seviyeli olarak düşürmeniz ve bu süreçte vücudunuzun yoksunluk çekme derdinin e-sigara ile yaşanmaması.

Elektronik sigaranın diğer bir özelliği ise e-sigara kullanımının el ve ağız alışkanlığı devam ettiği için bu süreçte yaşanan psikolojik sorunlara çare olması. Hiç şüphesiz esigara olmadan sigarayı bırakmaya çalışan insanlarda tekrar sigara kullanımına dönmenin en büyük etmenleri ise bu sorunlar.

Elektronik Sigara ile Kilo Alma Derdine Son

Sigarayı desteksiz bırakan insanlarda en sık görünen yan etki aşırı hızlı kilo almadır. Elektronik sigara ile sigarayı bırakınca insan normal sigarayı bıraktığında olduğu gibi şişmanlamıyor çünkü esigara sadece nikotin ihtiyacını karşılamaz, insanın psikolojik ihtiyaçlarına da hitap ederek el alışkanlığına da çare olur.

E-sigaralar sigarayı bırakma evresinde gerek fiziksel gerek psikolojik etkiyi minimize eder. E-sigara bir çok insanda görülen bu süreçte çok fazla yemek yemek sorununu ortadan kaldırır. Elektronik sigaralar ile sigaradan kurtulma sürecinde kilo almadan ve obezite sorundan çekinmenize gerek kalmaz.

Elektronik Sigara ile Çevrenizdekileri Üzmeyin

Sigarayı bırakmaya çalışan insanların aşırı sinirlilik ve asabiyet hali hiç şüphesiz çevresindeki insanları en fazla rahtsız eden noktadır. Elektronik sigara, sigarayı bırakma evresinde normalde çevrenizin alışık olmadığı derecede asabi davranışlar sergilemenizi engeller. Sigarayı bırakanların çevresine ve kendilerine verdikleri en büyük zararlardan biri olan bu aşırı sinirlilik halleri esigara ile tamamen ortadan kalkar. Vücudunuz esigara ile bu süreçte ihtiyacı olan nikotini karşıladığından her hangi bir reaksiyon vermez. E-sigara ile el ve dudak alışkanlıklarınız devam ettiği içinde bu süreçte sizin stres yapmanızı gerekçe kalmaz.

Tüm bu nedenle elektronik sigara ile sigarayı bırakma süreci sizin için çok daha kolay olacaktır. E-Sigara Tamam ekibi olarak bizler de bu süreçte size en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunarak yardımcı olmak isteriz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi