Elektronik sigara kullanımına insanları yönelten en büyük etkenlerden biride sigaranın artık çok maliyetli bir alışkanlık haline dönüşmesi. Elektronik sigara ve normal sigara fiyatları karşılaştırıldığında açıkça görülüyor ki elektronik sigara ve likiti hem sağlıksal, hem finansal açılardan normal sigaraya göre çok daha üstündür. Elektronik sigara kullanmaya başlayarak sigaranın maddi zorluklarından kurtulabilirsiniz.

Elektronik Sigara Maddi Açıdan Avantajlıdır

Bugün sigara fiyatları öyle bir noktaya geldi ki en ucuz sigarayı bile içseniz sizi madden zorlamakta; peki ya elektronik sigara fiyatları? Elektronik sigara fiyat olarak normal sigara fiyatları ile karşılaştırıldığında çok daha ekonomik, orası kesin. E-sigara için başlangıçta ödenilen para da gayet makul. Özellikle lektronik sigara seti alırken vereceğiniz 100 ila 300 tl arası rakam sadece bir kere için geçerlidir. Sonrasında ise sizin sadece likit ve atomizer masrafınız olacaktır. Bunlar ise sigara ile karşılaştırılamayacak kadar ucuzdur.

Bu rakamları gözönünde bulundurup elektronik sigara ve normal sigara fiyatları karşılaştırıldığında açıkça görülüyor ki esigara hem sağlıksal, hem finansal açılardan normal sigaraya göre çok daha üstündür. Elektronik sigara kullanmaya başlayarak sigaranın maddi zorluklarından kurtulabilirsiniz.

Para, Zor Kazanılır Ama Kolay Harcanır

Evet, hele hele Türkiye’de para hiç kolay kazanılmıyor. Elektronik sigara ile bu zor kazandığınız parayı cebinizde tutabilirsiniz. Sigara fiyatlarının 10 liraya dayandığı enflasyonun maaşlardan çok çok hızlı arttığı ülkemizde insanlar için en büyük maddi yüklerden biri sigaradır. Sigara tiryakileri aylık olarak sigaraya 200 ila 600 tl arası rakam ödemekteler.

Elektronik sigara en iyi sigara bırakma yöntemi olabilir, elektronik sigara en ucuz sigara bırakma yöntemi olabilir ama ne olursa olursa olsun elektronik sigara kullanmak akciğer kanseri riskini azaltır. Esigara, sigaranın neden olduğu hastalıklar çerçevesinde en önemli sağlık teknolojisidir çünkü sağlık olmadıkça para ne işe yarar ki?

Gelin siz de sigara illetinden kurtulmak için kocaman bir adım atın. Elektronik sigara fiyatları ile sizi büyük bir yükten kurtaracak. Hem de elektronik sigara ile sigarayı rahatlıkla bırakacaksınız. Sağlık deseniz sigaradan kurtulmakdan daha önemli ne olabilirki.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi