Elektronik sigara hakkında kullanıcı yorumlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Size sağladığı imkanların başında, artık herkes tarafından bilinen sigara kullanımının ölümcül zararlarından kurtulmak gelen elektronik sigara kullanımının, başarısını görmek hiç de zor değil. Sizde en doğru cevap için yolda elinde bir elektronik sigara gördüğünüz ilk kişiyi durdurabilirsiniz.

Elektronik Sigara Kullanımı Çok Kolaydır

  • Elektronik sigara kullanımına geçmek için neden bu kadar bekledim acaba? Elektronik sigara almayı düşünenleriniz varsa hiç durmayın derim. Bütün samimiyetimle söylüyorum, hayatınızda çok şeyi değiştirebilirsiniz.”

  • “Ben günde bir paket sigara içiyordum. Elektronik sigara kullanmaya başlayalı bir ay kadar oldu ve ilk günden bu yana 18mg nikotinli e-sigara likitinden 9 mg nikotinli esigara likitine inmiş bulunmaktayım. Zannedersem bir hafta kadar sonra da 0mg nikotinli elektronik sigara likitine inerim diye düşünüyorum.”

  • Elektronik sigara konusunda her kafadan başka bir ses çıkıyordu. Bende bizzat kendim denemek istedim. Öylesine sadece denemek için aldığım elektronik sigara ile 2 haftadır ağzıma bir tane bile sigara koymadım.”

Elektronik Sigara ile Sigarayı Bırakırsınız

  • “Bu satırları yazdığıma inanamıyorum ama elektronik sigara ile sigarayı bıraktım! İnanması güç gelecek ama günde en azından bir paket içerdim, elektronik sigara kullanımına başladıktan sonra 9 aydır sigaraya elimi bile sürmedim. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız mutlaka esigara denemelisiniz!”

  • “Kız arkadaşım nefesimin sigara kokmasından nefret ederdi çünkü çok fazla sigara içiyordum. Elektronik sigara alalı beri sigarayla işim olmadı, daha da iyisi kız arkadaşım artık şikayet etmez oldu! Hem istediğim zaman nikotin ihtiyacımı karşılayabiliyorum, hem de kız arkadaşımı mutlu ediyorum. “

  • “Birkaç haftadır elektronik sigara kullanıyorum ve başladığım günden beri sigara içmiyorum. Elektronik sigara kullanımına geçeli beri kendimi %100 daha iyi hissediyorum. Artık nefes nefese kalmıyorum, kül tablası gibi de kokmuyorum. Elektronik sigara sayesinde tat ve koku alma hissim de üst seviyelere tırmandı.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi