Günümüzde elektronik sigara teknolojisi hızla gelişmekte ve bu sayede elektronik sigaralar çeşitlenmektedir. Bunun elektronik sigara kullanıcılarına en büyük yararı ise istediğiniz özelliklerde ürünü rahatlıkla bulabilmeniz olacaktır. Elektronik sigara kullanıcılarına en son olarak sunulan ürün ise yüksek performansı ve kolay kullanımı ile clearomizer olarak adlandırılan sistemlerdir. Bizde bu mükemmel e-sigara sistemini size daha yakından tanıtmak istemekteyiz.

Elektronik sigara kullanımında tecrübeniz arttıkça size standart kit olarak satılan elektronik sigaralardan daha iyi performans verecek e-sigaralara geçiş evresi başlayacaktır. Bu noktada esigara kullanıcıları çoğunlukla mod cihaz olarak tanımlanan yüksek performanslı bataryalar ile üzerine kendileri için en uygun atomizer sistemini seçmektedir. Elektronik sigara kullanımında mükemmel performans arıyorsanız mod cihazlarınız yada standart ego bataryalarınızın üzerinde bir denemelisiniz..

Elektronik Sigara da Clearomizer Sistemi ve Faydaları

Clearomizer olarak adlandırılan yeni tank sistemi farklı boyuttaki tanklarına doğrudan e-likit damlatılarak kullanılan elektronik sigaralar dır. Bu devrimci yeni Elektronik sigara, e-likiti basit ve dostça kullanır. E-sigaralar içim clearomizerler mükemmel dizayn edilmiş buharlaştırıcı sistemlerine sahiptirler.

Bu noktada doğru soruyu sormamız gerekmektedir, neden Clearomizer diğer esigaralardan daha iyi? Aslında cevap esigaranın kolay kullanımının yanında doğrudan buhar verimliliğiyle açıklanabilir, Elektronik Sigara kullanıcıları gerçek sigaraya yakın ve güçlü bir buhar almak isterler. Bu güçlü, doğru miktarda ve yoğun aromalı buhar onları gerçek bir sigara kullanıyor gibi hissettirecek.

Elektronik Sigara İçin Örnek Bir Clearomizer: Vivi Nova

Eğer elektronik sigara konusunda tecrübeli iseniz muhtemelen bu ürünü çok yakından biliyorsunuzdur. Her türlü 510 yada Ego girişine sahip elektronik sigara bataryanızla uyumlu özellikte olan bu mükemmel buharlaştırıcılar ile hem e-sigaranızda akıtma sorunu ortadan kalkacak hemde soğuk buhar teknolojisi ile likitinizin tadını daha yoğun alacaksınız. Diğer bir olumlu yanı ise e-sigaranızı kolay doldurmanın ve büyük haznesi ile uzun süre kullanımın keyfini süreceksiniz.

Elektronik sigarada Vivi Nova gerek kullanım kolaylığı gerekse likit doldurma sisteminin basitliğiyle sizin için vazgeçilmez olacak. Gerektiğinde çıkartılabilen uçları farklı likitlerle farklı atomizer kullanımına ayrı bir tanka ihtiyaç duymadan olanak sağlayacak. Farklı Ohm değerlerindeki atomizer başlıkları ile sizin için en ideal performansı elde edeceksiniz. Elektronik sigara kullanırken buhar yoğunluğu ve mükemmel tadın keyfini süreceksiniz. Her şeyden önemlisi ise kolay temizlenebilir olması sağlığınız açısından çok daha hijyenik bir esigara keyfi sürmenizi sağlayacak.

Tüm bu faydaları nedeniyle esigaratamam.com size en yeni teknoloji içeren ürünleri uygun fiyata ulaştırmayı amaçlamaktadır. Bu noktada farklı ürünler talep eden müşterilerimize de en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız ve elektronik sigara piyasası hızla gelişmekte olup bizlerde size en güncel ürünleri sunabilmek adına büyük bir heyecanla bu ilerlemeleri takip etmekteyiz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi