Elektronik sigara teknolojisinde en üst nokta değişken voltajları ile elektronik sigara kullanıcılarına mükemmel performans sağlayan mod cihazlardır. Ancak bu büyük boyutlu elektronik sigaralar kullanıcılar açısından özellikle dışarıda kullanıma uygun olmadığı için tercih edilmiyorlar. Bu noktada elektronik sigara dünyasında devrim yaratan Janty Ego-C VV devreye giriyor.

Elektronik sigara kullanıcılarına küçük standart ego batarya tasarımıyla her zaman her yerde e-sigaranız da değişken voltaj performansı almanızı sağlayan bu cihaz özellikle mod cihazlarla karşılaştırıldığın da uygun fiyatıyla sizin için mükemmel tercih olacaktır. Bu mükemmel e-sigara da üç farklı voltaj değerini birde büyük tanklar yerine kartuşlu sistemle denemelisiniz.

Elektronik Sigarada Değişken Voltaj Ego Batarya ile Her Zaman Yanınızda Olsun

Elektronik sigara kullanımında en önemli unsur bataryadır. Janty’nin eGo-C e-sigara 900mA ‘lık güçlü batarya ile, değişken bir voltaj oluşturur ve bu eGo-C değiştirilebilir başlıklı atomizer ile mükemmel performans verir. E-sigaranız da kullanılan VV batarya ( değişken voltaj ) üç farklı voltaj seviyesi içeren bir bataryadır. Elektronik sigara kullanırken seçtiğiniz voltajın ölçüsünde buharın kalitesi ve miktarı şekillenir. Tek tuş yardımıyla değiştirilen ve 3 renkli ışıklı sistemiyle size hangi voltaj ayarında olduğunu gösteren bu e-sigara ayrı bir yazılıma ihtiyaç duymaz. Bu esigarada kullanılan batarya aynı zamanda geçişli özelliğe sahiptir ve bu özellik size batarya şarj olurken e-sigaranızı içme fırsatı verir. 900mA batarya sayesinde esigaranızı tüm gün boyunca gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.

Bu elektronik sigara C serisi atomizer kullanır ve esigarada atomizerin performansının düşmeye başlaması yada bozulması halinde tek yapmanız gereken atomizerin başlığını değiştirmektir. Hem kolay kullanımı hem iyi performansı ile e-sigaranızda C serisi atomizer sizin için vazgeçilmez olacaktır. Kısacası özetlemek gerekirse, elektronik sigarada aradığınız her şey burada diyebiliriz. E-sigara isteyen sigara tiryakileri için belki de en önemli avantaj budur.

Janty Ego-C VV Elektronik Sigara Set İçeriği

  • 2 x 900 mAh VV Ego batarya
  • 2 x Konik buharlaştırıcı silindiri
  • 5 x Atomizer başlığı (Düşük resistans-LR)
  • 5 x Atomizer başlığı (Normal resistans)
  • 5 x Kartuş
  • USB Şarj Kablosu
  • Duvar Adaptörü
  • Kullanıcı Klavuzu
  • Taşıma Kılıfı

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi