Elektronik sigara size sağladığı imkan en başta artık herkes tarafından bilinen sigara kullanımının ölümcül zararlarından kurtulmaktır. Elektronik sigara kullanımının başarısını görmek hiç de zor değil. Sizde bu mucize cihaz ile sigaradan kurtulabilirsiniz. Bu yazımızda ise size elektronik sigara kullanan bazı müşterilerimizin yorumlarını iletelim istedik.

Elektronik Sigara Dikkatleri Çekiyor

  • Elektronik sigara kullanmaya başladıktan sonra ne zaman dışarıya çıksak elektronik sigara hakkında bin türlü soru yöneltiliyor. İyi bir şey bu tabii ama elektronik sigara biraz fazla mı ilgi çekiyor ne? Nereye gitsen, nereye oturup iki keyif yapayım desem mutlaka birileri çıkageliyor. Aslında e-sigara kullanımına olan bu ilgi biraz da can sıkıcı.”

  • “Dışarıda elimizde elektronik sigara gören kişilerden sıklıkla sorular geliyor. Kadın olsun erkek olsun soru soran herkese fiks cevabımız “Elektronik sigara ile sigara bırakma gayet mümkün, size de tavsiye ederiz” oluyor.”

  • Elektronik sigara kullanan biri olarak dışarıya çıkınca kendimi biraz uzaylı gibi hissediyorum ama elektronik sigara en etkili sigara bırakma yöntemi olduğu için problem olmuyor. İlk başta dışarıda esigara kullanırken insanların bakışları yeter zaten. Ama buna değer mi? Bence sonuna kadar.”

Elektronik Sigara ile Yeni Bir Başlangıç

  • “Bu akşamüstü elektronik sigara kargosu geldi ve o andan beri yüzümde gülümsemeyle dolaşıyorum! Bu e-sigara ne süper bir cihazdır böyle? Şu ana kadar bir pilini denedim çünkü paketten şarjlı çıktı (en azından beni bayağı götürecek kadar şarjı vardı). Elektronik sigara kullanımı acaip kolay… her açıdan şahane!”

  • Elektronik sigara almak doğru kararmış. Oldukça uzun bir zamandır elektronik sigara kullanıyorum ve istediğim zaman istediğim yerde gönül rahatlığıyla esigara tüttürebilmek hem iş hem sosyal hayatıma çok olumlu yansıdı diyebilirim. Elektronik sigara kullanmaya başladığım günden bu yana ilgi odağı oldum.”

  • Elektronik sigara kullanımına geçtikten sonra sigara içerek kendimize ve ailemize nasıl zarar verdiğimizi anladık. Etrafımızdaki herkese elektronik sigara güzelliklerini anlata anlata bitiremiyoruz. Artık ikimiz de tamamen elektronik sigara kullanımına geçmiş durumdayız ve sağlığımız her gün düzeliyor.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi