Elektronik sigara kullanıcıları için en büyük sorunların başında damak tatlarına uygun likiti bulmak gelmektedir. Natura elektronik sigara likitleri artık klasikleşmiş formülleri ve mükemmel tatlarıyla elektronik sigara kullanıcılarına alternatif sunuyor. Daha önceki yazılarımızda bir çok farklı aromadan bahsettik. Şimdi sıra elektronik sigara kullanıcılarının en fazla tercih edeceği klasik işlenmiş tütün aromalarına geldi.

Natura Elektronik Sigara Likitleri ile En Yakın Tütün Tadı

Elektronik sigara size daha öncede bahsettiğimiz gibi sadece kullanım kolaylığı sağlar. Sizin için asıl önemli unsur elektronik sigara likitleridir. Elektronik sigara kullanımına ilk defa başlayacak olanlar ve uzun yıllar sigara tiryakisi olanlar normal sigarda ki o işlenmiş tütün tadından kolay vazgeçemezler. Bu noktada Natura e-sigara likitlerinde kullanılan klasik tütün aromaları sizin yardımınıza yetişecek.

Natura elektronik sigara likitleri klasik tütün aromaları ile işlenmiş sigara tadını çok iyi taklit etmekte. Esigara likitlerinde farklı seçeneklerle size daha önceleri kullanmış olduğunuz sigaraya en yakın tadı verecek bir likit kesinlikle bulacaksanız. Bu noktada Natura elektronik sigara likitleri 5 farklı seçeneğiyle size dünyada en fazla satılan aromaların yanında alternatif lezzetlerde sunmakta.

Natura Elektronik Sigara Likitlerinde Klasik Tütün Aromaları

Elektronik sigara kullanıcıları için bazı vazgeçilmez aromalar vardır. Bu esigara likitleri arasında hem onları Natura kalitesi ile bulacak hemde çok farklı tatlarıyla alternatif seçeneklerle tanışacaksınız.

  • MAXBORO: Zengin ve hafif baharatlı tadı bu elektronik sigara likiti çok lezzetli yapıyor. Natura serisinin yenisi ve en çok satanı. Geleneksel sigaradan elektronik sigaraya geçenleri bütünüyle tatmin edecek çünkü geleneksel sigaraların lezzetini mükemmel bir şekilde taklit ediyor.

  • CML: Şekerki ve baharatlı tatlar bu elektronik sigara likitinde harika bir kombinasyon oluşturmuş. Baharat dokunuşu bu tütün tadını çok başarılı kılıyor. Denemeye değer.

  • 7 FOGLIE: 7 farklı tütün tadının karışımını içeren bir lezzet. Sizi etkileyecek çok başarılı bir birleşim. Denemenizi tavsiye ediyoruz, kesinlikle memnun kalacaksınız.

  • VIRGINIA: Sarma sigaraları andıran yumuşak, hafif ve hoş kokulu bir elektronik sigara likit. Deneyenin bir daha bırakamadığı, Natura serisinin en çok satanlarından biri. Tütün lezzetlerinin bütün hayranlarına tavsiye ediyoruz.

  • PRINCE PERRY: Sigara tütünlerini çok başarılı bir şekilde taklit eden bir elektronik sigara likiti. Çok güçlü ve keskin bir tütün tadına sahip. Sigara tiryakilerine ve özellikle önceleri sarma tütün içenlere öneriyoruz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi