Elektronik sigara piyasasında bulunan onlarca ürün hakkında daha iyi fikir sahibi olmanız açısından, ürünler hakkında kullanıcı yorumlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara teknolojisi geliştikçe ve kullanımı arttıkça modeller artmakta. Değiştirilebilir başlıklı elektronik sigara modelleri ise yeni bir alternatif sunuyor. Delirium Luna ise kalitesi ve uygun fiyatı ile değiştirilebilir başlıklı ürünler arasında ön planda.

Elektronik Sigara Geliştikçe Yaygınlaşıyor

  • Elektronik sigara artık en çok bilinen sigara bırakma yöntemlerinden biri. Her geçen gün farklı esigara modelleri çıkıyor. Benim favorim ise değiştirilebilir başlıklı modeller. Çünkü kullanımı çok ama çok kolay. Delirium Luna elektronik sigara ise uygun fiyatı ile bu teknolojiyi herkesin rahatça kullanmasını sağlayabilir.”

  • “Delirium Luna elektronik sigara ile tanışmadan önce yine aynı sistemi kullanan başka bir marka ürün kullanıyordum. Aslında eski e-sigara kullanımından oldukçada memnundum ancak Luna’nın fiyatını gördükten sonra eski elektronik sigara için verdiğim 300 liraya acıdım doğrusu.”

  • “Bu elektronik sigara modelini kullanmaya başlamamdaki en büyük etken kullanım kolaylığı. Her hafta ip, tel değiştirmek o kadar sıkmıştı ki elektronik sigara kullanımını bırakmayı bile düşündüm. Ancak Luna uzun ömürlü atomizerleri ve kullanım kolaylığı ile bu derdime son verdi.”

Elektronik Sigara ile Sigarayı Bırakırsınız

  • Elektronik sigara kullanırken en büyük sorunum farklı likitlerin tankta birbirine karışması idi. Bu sorunu Delirium Luna esigara ile çözdüm. Her likit ayrı atomizer başlığım ve ayrı kartuşum var. Artık tatlarını çok daha iyi alabiliyorum.”

  • Elektronik sigara ile sigarayı bırakırsınız. Ancak Delirium Luna ile bu süreç çok daha keyifli bir hal alacaktır. Bu harika elektronik sigara ile likitlerden tat almaya başladım. Daha önceleri bütün likitlerin tadı bana aynı geliyodu. Delirium Luna atomizer sistemi gerçekten mükemmel tat yoğunluğu veriyor.”

  • Elektronik sigara kullanmaya ilk başladığımda benim gibi sürekli dışarıda olan biri için boyut çok önemliydi. İlk aldığım elektronik sigara modellerini kullanamadım. Ancak Delirium Luna boyutları ve tasarımı ile bir harika. Kesinlikle baz geçemeyeceksiniz.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi