Elektronik sigara kullanıcıları için en büyük sorunların başında damak tatlarına uygun likiti bulmak gelmektedir. Natura elektronik sigara likitleri artık klasikleşmiş formülleri ve mükemmel tatlarıyla elektronik sigara kullanıcılarına alternatif sunuyor. Daha önceki yazılarımızda Natura elektronik sigara likitlerinde kullanılan meyveli ve diğer farklı aromalardan bahsetmiştik. Natura elektronik sigara likitlerinin bu geniş ürün yelpazesine tütün lezzetine katan alternatif katan aromalarla devam ediyoruz.

Natura Elektronik Sigara Likitleri Size Alternatif Tatlar Sunar

Elektronik sigara kullanmaya yeni başlayanlar uzunca bir süre damak tatlarına uygun likiti bulmak için çok para harcayabiliyorlar. Bu noktada özellikle e-sigara kullanmaya yeni başlayanlar normal günlük kullanımda çoğunlukla tütün aromalarını tercih ederler. Daha öncede bahsetmiştik aynı likiti sürekli kullanmak insanları özellikle lezzet kaybından dolayı rahatsız eder. Bu noktada özellikle şekerli ve meyveli tatları sevmiyorsanız ve elektronik sigara likitlerinde tütün tadından vazgeçemeyecek durumdaysanız puro yada farklı tatlarla zenginleştirilmiş tütün aromaları tam size göre.

Elektronik sigara kullanmak bir çokları için zamanla büyük bir keyif haline dönüşebiliyor. Bu noktada size daha fazla ve zengin tat veren likitler tercihiniz olur. Sizde Natura elektronik sigara likitlerinin zengin aroma çeşitliliği arasında size en uygun olanını bulun. Bu konuda size yardımcı olmak adına Natura esigara likitlerinin aromalarını anlatmaya devam ediyoruz.

Natura Elektronik Sigara Likitlerinde Alternatif Tütün Aromaları

Elektronik sigara kullanıcılarına mükemmel haz için tütün lezzetine alternatif tatlar kazandıran Natura bu noktada size birbirinden farklı özgün aromaları ile bir çok seçenek sunmakta. Bu listede sizin için vazgeçilmez olacak bir esigara likiti mutlaka var.

  • TUSCAN: Tadı Toskana purolarından esinlenilmiş bir elektronik sigara likiti. Bir öğlen yemeği sonrası elektronik sigara keyfi için ideal. Size kaliteli bir puroyu anımsatacak.

  • CUBAN SUPREME: Küba tütünlerinin harika bir karışımını içeren bir elektronik sigara likiti. Bu likitin lezzeti size çılgına çevirecek. Tüm Küba tütünü hayranlarına öneririz.

  • LATAKIA: Tütsülenmiş meşe ağacı yapraklarının lezzeti ve tadına sahip. Bu elektronik sigara likiti kelimelerle anlatmak zor olacak. Pişman olmayacağınız çok başarılı bir seçim.

  • DARK VAPURE: Bu likit kakao ile gölgelendirilmiş koyu ve güçlü tütün tadının uzun süreli lezzetini barındırıyor. Bayılacağınız harika bir elektronik sigara likit lezzeti daha.

  • CORLEONE: Hafif ve kuru tütün tadına eklenen bal dokunuşu sayesinde, çok ilginç bir elektronik sigara likiti. Bu tatlılık, bu tütün lezzetini yaygın olanlardan daha özel kılmış.

  • BURLEY: Elektronik sigara ile standart amerikan tütünlerinin aromasını bir de narin çiçek kokularıyla deneyin. Sizi uzak diyarlara götürebilir.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi