Delirium dışarıda çok zaman geçiren ve elektronik sigaranın boyutlarından dolayı kullanım zorluğu çekenler için yeni modelini tasarladı. Bu küçük, şık ve kullanışlı elektronik sigara sizin elektronik sigara keyfinize yeni bir boyut kazandıracak. Delirium Luna elektronik sigaranın en büyük özelliği ise kolay değiştirilebilir atomizer başlıkları ile size sorunsuz ve rahat bir kullanım sağlaması.

Delirium Luna elektronik sigara üretilirken müşterilerden gelen yorumlar doğrultusunda tasarlandı. Her kesim için uygun farklı e-sigara modelleri üreterek, e-sigara kullanıcılarına farklı alternatifler sunan Delirium’un bu çok farklı ürünle daha geniş bir kitleye hitap edeceği hiç şüphesiz. Bizde E-Sigara Tamam ekibi olarak sizlere bu yeni ürünü tanıtmak istiyoruz.

Delirium Luna’nın Diğer Elektronik Sigaralardan Farkı

Delirium Luna’nın diğer elektronik sigaralardan ayıran pek çok özelliğinden biri çok pratik kullanımlı kartuş sistemidir. Kolay doldurulabilir bu sistem size e-sigaranızda hem kullanım kolaylığı sağlayacak hemde farklı likitler ile farklı kartuşlar kullanmanıza ve esigara keyfini bozan, tatların karışma sorununu ortadan kaldıracaktır.

Delirium Luna elektronik sigaranın diğer bir mükemmel özelliği ise kolaylıkla değiştirilebilen atomizer kafası sistemidir. Bu sayede esigaranızda atomizerin ömrü bittiğinde kolaylıkla değiştirebilir ve esigara keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Elektronik sigarada değiştirilebilir başlığın en büyük artısı ise çok daha düşük maliyet sağlamasıdır. Delirium Luna’da atomizer için otomatik koruma özelliği mevcuttur. Bu sayede esigaranızda akımdan kaynaklı atomizer yanması sorunu ortadan kalkar.

Elektronik sigaralarda maksimum kontrol için manuel batarya zorunludur. Otomatik bataryalar her ne kadar daha gelişmiş teknoloji görünseler de kullanımda iyi bir performans sağlamazlar. Luna da size manuel bataryası ile mükemmel esigara keyfi sunar. Delirium Luna e-sigarada %100 koruma sağlayan çifte kısa devre koruması bataryanızın bozulma olasılığını düşürürken, esigaranız şarj olurken düşük voltaja karşı koruma sistemi, akım değişimine bağlı bozulmasını da önler. Bataryanın şarj olması bittikten sonra akımı kesen koruma sistemi ise esigaranızın batarya ömrünü uzatır.

Delirium Luna e-sigara da beş klik ile açılıp kapanan batarya sistemi mevcuttur ve bu sistem esigaranızı kullanmadığınız anlarda güvenli olarak saklamanıza olanak tanır. Ayrıca geçişli özelliğe sahip bu batarya şarj olurken e-sigaranızı kullanabilme özelliği tanır.

Delirium Luna Elektronik Sigara Paket İçeriği

  • Atomizer Kafası x 2
  • Atomizer Kilidi x 1
  • 350mAh Batarya x 1
  • Ağızlık x 1
  • Kartuş x 2
  • USB Şarj Kablosu x 1
  • Hijyenik Ağızlık Kapağı x 1
  • Temizlik Bezi x 1
  • Kullanıcı Kılavuzu

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi