Elektronik sigara olarak özellikle mod cihaz kullanıyorsanız tam da sizin için üretilmiş mükemmel bir atomizer: Delirium Protank. Tankomizer olarak adlandırılan yeni tank sistemi kendi 3 ml tankına doğrudan elektronik sigara likiti damlatılarak kullanılır. Bu devrimci yeni Elektronik Sigara sistemi, e-likiti basit ve dostça kullanır. Hem elektronik sigaranızın kullanımı kolaylaşacak hemde mükemmel performans alacaksınız.

Delirium Protank Elektronik Sigara Atomizeri

Elektronik sigara bataryası üzerine bu atomizeri takıp e-sigara ile ilk nefesiniz aldığınızda ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız. Bu elektronik sigara atomizeri gerçekten harikalar diyarından geliyor. Alışılagelmiş üstün nitelikli Delirium işçiliğinin yanısıra bu elektronik sigara ile oldukça rekabetçi bir fiyat ve inovasyon konseptinin en uç teknolojisi de garanti!

Elektronik sigara kullanıcılarının sağlığı için Protank’ta plastik ve petrol türevi başka malzemeler kesinlikle kullanılmamıştır. Protank’i tasarlarken bu tür kompozit alaşımlardan uzak durmaya özen gösterilmiş. Sizinde bildiğiniz gibi esigara ile en net, en temiz buhar performansı en doğal malzemeler ile mümkündür. İşte bu yüzden Protank %100 cam ve metalden yapılmıştır ve elektronik sigara ile öyle rafine bir buhar verir ki anlatmaya kelimeler yetmez!

Delirium Protank Elektronik Sigara Atomizeri Paket İçeriği:

  • Delirium Protank Clearomizer/Atomizer x 1
  • Yedek Clearomizer/Atomizer Kafası (2.5Ω) x 2
  • Batarya Halkası x 1 (Protank eGo tipi bataryalara takıldığı zaman estetik görünmesini sağlar)

Elektronik Sigara ile Protank Kullanımı

Değiştirilebilir Atomizer Sistemi: Elektronik sigara kullanımında atomizeri komple değiştirmeye son. Bu mükemmel tasarım ile esigara kullanımında ömrü bittiğinde atomizer kafasını değişmek yeterlidir. Bu size hem daha kolay bir elektronik sigara kullanımı hemde daha düşük bir maliyet sağlayacak.

Metal & Cam: Atomizer dünyasında bir ilk! Elektronik sigara ile zararlı maddelerden uzaklaşın. Petrol ve türevi maddelerden üretilmiş tek küçük bir parça bile barındırmaz. Bu sayede e-sigara kullanımında çok daha sağlıklı bir buhar üretimi sağlar.

2,5ml - 3,0ml Likit Kapasitesi: Elektronik sigara kullanımında artık günde bir kez doldurmak yeterlidir. Elektronik sigaranız ile likit derdi çekmeden daha uzun süre keyif süreceksiniz.

Bottom Coil Teknolojisi: Atomizer rezistansının en altta olduğu bu sistem sayesinde elektronik sigara kullanımında atomizer ipi hep ıslak kalır; ayrıca esigara likiti düşük sıcaklıklarda buharlaştırarak çektiğiniz buharın serin ve sabit dereceli kalmasını sağlar.

Üstün Tasarım ve İşçilik: Bu elektronik sigara sistemi uzun vadeli kullanım için geliştirilmiştir, gerektiği zaman atomizer kafasını değiştirmek dışında herhangi bir parçasını değiştirmek gerekmez.

Buharın Piri: Gurmelere layık, yoğun mu yoğun buhar bulutları! Bu da gayet normal tabii, sonuçta Protank yalnızca metal ve cam kullanarak üretilmiştir – dolayısıyla elektronik sigara ile likitiniz buharlaştırılana kadar olabilecek en doğal ortamda muhafaza edilir.

Bol Hacimli Buhar Üretimi: Protank’ın özel tasarımı sayesinde yüksek voltajlı elektronik sigara bataryaları ile dolu dolu buhar performansı mümkün! Protank’ı Joyatech Evic, Gear VV Mod ya da ayarlanabilir voltajlı Janty 900mAh VV Şarj Geçiş Özellikli Batarya ile deneyin ve ne demek istediğimizi kendi gözlerinizle görün . Oluşan buhar kütlesinden hiçbir şey de göremeyebilirsiniz tabii!

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi