Elektronik sigara hakkında ürünleri tanıtan, bilimsel araştırmaları içeren, sağlık boyutunu tartışan bir çok yazı yazdık. Bu yazımızda ise elektronik sigara kullanımının sosyal yaşamda, iş çevresinde ne gibi faydaları olduğundan bahsedeceğiz. Elektronik sigara ile bir gün dışarı çıkan biri bile bu yazdıklarımızı biliyordur ancak biz yeni başlayacaklar da karar aşamasında biraz faydamız olsun istedik.

Elektronik Sigara, Kariyeriniz ve Sosyal İlişkiler

Elektronik sigara kullanan kişi kül tablası gibi sigara kokmadığı için iş çevrelerinde e-sigara kullanımının faydasını ilk gün fark edecektir. Bugün iş başvurusu yaptığınızda bütün firmaların formlarında sigara kullanımı ile ilgili bir madde görürsünüz. Eleman alırken de öncelikli olarak sigara kullanmayanları tercih etmekteler. Günümüzde işyerlerinin sigaraya olan haklı tutumunu düşününce elektronik sigara kullanmaya başlamanın kariyer açısından önemi daha net anlaşılır.

Elektronik sigara ilişkilerde de çok önemli bir rol oynamaktadır ve apayrı bir sosyal kazançtır. İlişkiler söz konusu olduğunda bir çok kişi sevgilisi yada eşi ile sigara konusunda tartışma yaşamakta. Bu konuda her zaman haklı olan taraf da sigara kullanmayan taraf oluyor. Tabi ki sigara kokusu insanlar için negatif bir yön olarak toplum bilincinde yer etmekte. Esigara kullanan kişilerin böyle dertleri kalmaz. Elektronik sigara, normal sigaranın yarattığı ölümcül ağız kokusuna kesin çözümdür. Toplum içinde daha saygın bir konum için tüm samimiyetimizle elektronik sigarayı öneririz.

Gündelik Yaşamda Elektronik Sigara

Elektronik sigara, sigarayı bıraktırır. Size sigaradan uzak sağlıklı bir yaşam şansı tanır. Ancak tek faydası da bu değildir. Elektronik sigara kullanımının yarattığı yeni toplumsal dinamikler de vardır. Esigara kullanan herkes bilir ki bugün sokağa çıkan birisi direkt ilgi odağı olur ve kendisine elektronik sigara ile ilgili çokça sorular yöneltilir.

Elektronik sigara kullanıcıları için bu sorular biraz can sıkıcı olabilir. Bunun nedeni ise konusunda toplumumuz da bulunan bilgi kirliliğidir. Elektronik sigara kullanımının size sosyal yaşamdaki kazançlarına tekrar dönecek olursak, normal sigara içenler uzun yıllar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmüş insanlar olarak toplumun ters baktığı kişilerdir. Elektronik sigara kullanmaya başlayan tiryakilerin ilk yaşadıkları toplumsal kazanım insanların gözünde itibarının artmasıdır.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi