Elektronik sigara teknolojisi geliştikçe ve kullanımı arttıkça modeller artmakta. Elektronik sigara piyasasında bulunan onlarca ürün hakkında daha iyi fikir sahibi olmanız açısından, ürünler hakkında kullanıcı yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu yazımızda Delirium Tm modeli elektronik sigara hakkındaki kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz.

Elektronik Sigara Kullanımına Geçişte İdeal

  • “Delirium elektronik sigara alırken bu kadar başarılı olabileceği aklımın ucuna bile gelmedi. Ucuz fiyatı ile öylesine bir denemek için aldığım e-sigara ile 4 aydır ağzıma sigara koymadım. Elektronik sigara kullanmaya yeni başlayacaklar için Delirium hem ucuz hem kullanımı kolay.”

  • Elektronik sigara her gün dışarıda elinizde dolaştıracağınız bir ürün. İnsanların elinde herkesin kullandığı eGo tarzı batarya almaktansa biraz farklı bir ürün almak istedim. Beyaz ve şık tasarımlı bu elektronik sigara kesinlikle mükemmel. Bataryası benim gibi elektronik sigara elinden düşmeyen için bile fazlasıyla yeterli.”

  • “Hayatımda alabileceğim en iyi hediyeyi arkadaşım bana bu mükemmel elektronik sigara ile aldı. 2 aydır sigaradan kurtuldum. Gerçekten esigara ile bu kadar kolay sigaranın bırakılacağını bilsem çok daha önce bir Delirium elektronik sigara alırdım.”

Elektronik Sigara Piyasasında Uygun Fiyat

  • Elektronik sigara ile sigaradan kurtulmak istememin tek sebebi maddi boyutu idi. Bu nedenle çok pahalı bir elektronik sigara almak istemedim. Öncelikle denemek için uygun fiyatı ile Delirium aldım. Çok memnunum ve başka bir esigara modeline asla ihtiyaç duymadım.”

  • “Delirium elektronik sigara tasarımı ile piyasadaki rakiplerinden çok çok üstün. Devamlı kullanacağım bir ürünün şık olmasını istemek en doğal hakkımdı ve Delirium elektronik sigara tercihim oldu. Paketi açtığım anda en doğru kararı verdiğimi anladım.”

  • Elektronik sigara kullanırken en önemli noktalardan biride kolay kullanımı olmalı. Delirium elektronik sigara kolay kullanımı ve değiştirilebilir başlıkları ile ön plana çıkıyor. Uygun fiyatta cabası. Çevremde ki herkese bu elektronik sigara modelini önerdim ve şimdiye kadar pişman olan çıkmadı.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi