Elektronik sigara denilince insanlar öncelikli olarak batarya seçimine gidiyorlar. Tabi ki batarya önemlidir. Ancak elektronik sigara kullanımında asıl önemli parça atomizer dediğimiz buharlaştırıcı kısımdır. Elektronik sigara almaya karar verdiğinizde öncelikle dikkat edeceğiniz hususların başında tükettiğimiz likiti buharlaştıran sistem gelmelidir. Bir çok farklı buharlaştırma sistemi mevcuttur. Bu gün sizlerle Vivi Nova buharlaştırıcıları hakkında elektronik sigara kullanıcılarının fikirlerini paylaşacağız.

Elektronik Sigara Atomizerleri

  • Elektronik sigara denilince ilk akla gelen şey batarya olmasına rağmen elektronik sigara kombinasyonlarında asıl önemli unsur atomizerdir. Eskiden kalma uyduruk eGo esigara bataryamın üzerine bir adet Vivi Nova atomizer aldım ve elektronik sigara keyfim bir anda bambaşka bir boyuta taşındı. Bu atomizer gerçekten harika.”

  • Elektronik sigara konusunda 6 aylık tecrübeden sonra mod cihazlara geçtim. Bir adet herkesin favorisi olan eVic e-sigara bataryası aldım ve üzerinde bir adet Vivi Nova atomizer. Bu set gerçekten mükemmel oldu. Vivi Nova değişken voltajla birlikte mükemmel yoğunlukta ve tatda buhar veriyor.”

  • Elektronik sigara konusunda pek tecrübeli sayılmam. Ancak özellikle Vivi Nova konusunda daha iyisini bulabileceğimi gerçekten düşünmüyorum. Elektronik sigara bataryamın üzerinde bu atomizeri taktıktan sonra gerçekten keyif almaya başladım.”

Elektronik Sigara ile Soğuk Buhar

  • Elektronik sigara kullanıcısı olarak iki aylık eGo batarya tecrübesinden sonra mekanik mod bir batarya aldım. Üzerine de Vivi Nova. Soğuk buhar sağlayan bu atomizer gerçekten tam benim için üretilmiş. Uzun süreli kullanıımıda cabası.”

  • Elektronik sigara konusunda tecrübeli bir çok arkadaşım var. Genellikle büyük mod bataryaların üzerinde büyük atomizerler kullanıyorlardı. Bu elektronik sigara modelleriyle bu kadar çok uğraşmaya değmez sonuçta hepsi aynı şey diye düşünüyordum. Bir tanesi bana bir gün Vivi Nova atomizer hediye etti. Daha önceleri esigara kullandığımı sanıyormuşum. Meğerse sadece kendimi oyalıyormuşum.”

  • Elektronik sigara kullanımında ilk başladığım günden itibaren en büyük sorunum likit haznelerinin küçük olması idi. Benim gibi günde 2 paket sigara içen biri için elektronik sigara hazneleri yetersiz kalıyordu. Sürekli yanımda şişe ile likit taşımak zorunda kalıyordum. Vivi Nova ile bu dertten kurtuldum.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi