Mid serisi elektronik sigara kullanıcılarına yep yeni bir deneyim yaşama imkanı tanıyor. Daha önceki yazılarımızda bu mükemmel elektronik sigara ile neler yapabileceğinizden ve bazı özelliklerinden bahsetmiştik. Bu elektronik sigara hakkında yazılarımıza yazılım ve modül sistemi ile devam ediyoruz.

Janty Mid One ve Yazılım Teknolojisi

MiD elektronik sigara kullanım platformu çeşitliliği açısından da rakipsizdir. Windows 7 ve İntel işlemcisi olan Apple bilgisayarların kullandığı Parallels Desktop sistemi ile uyumlu olmanın yanısıra çok yakında Android sistemlere de adapte edilecektir. MiD elektronik sigara yazılımı ile bilgisayar arayüzüyle bilgisayarınızda sayısız voltaj/güç profili oluşturup kaydedebilirsiniz. Bu elektronik sigara size kesinlikle sigarayı aratmaz.

MiD elektronik sigara bilgisayara bağlıyken bu profilleri kullanarak istemediğiniz kadar voltaj ve güç kombinasyonunda buhar keyfi yapabilirsiniz! Baktınız bu yeni oluşturduğunuz kombinasyonlardan biri sizin için ideal, o profili hemen MiD cihazınızdaki 4 profilden biri olarak kaydedebilirsiniz. İstediğiniz takdirde esigara kullanım profillerinizi internette MiD grubunun sayfasında bile paylaşabilirsiniz.

MiD Elektronik Sigara Dünyasındaki En Geniş Parametrelere Sahiptir:

  • 3V – 6V (Fabrika ayarları)
  • 0V – 8V (Opsiyonel modül ile)
  • 4W - 15W (Fabrika ayarları)
  • 0W - 25W (Opsiyonel modül ile)

Bu noktada elektronik sigara kullanımında “modül” denilen yazılımlardan bahsetmekte yarar var. Herşeyden önce şunu söyleyelim: MiD’in çalışması için modüllere gerek yoktur. Cihaz fabrika ayarlarında bile piyasadaki en akıllı elektronik sigara kullanımını sağlar. Modül yazılımları satın alınabilinen opsiyonel yazılımlardır. Modüllerin amacı, isteyenlere elektronik sigara kullanımında daha fazla seçenek vererek MiD’in tüm potansiyelini gerçekleştirmelerini sağlamaktır.

Modüler sistemin normal sistemlere oranla birkaç belirgin avantajı bulunmaktadır:

  • Yalnızca e-sigara ile kullanmak istediğiniz özelliklere para ödersiniz– MiD’in tüm fonksiyonlarını almak yerine istediğiniz özellikleri seçip sadece o özellikleri satın alma özgürlüğünüz vardır.
  • Modüller ile MiD’e istediğiniz zaman istediğiniz gibi yepyeni özellikler ekleyebilirsiniz.
  • Modül kullanarak internetteki MiD grubunda sizin gibi MiD esigara kullanan insanlarla iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca üreticiden yeni modüller talep etmek çok kolaylaşır.

Janty Mid One Elektronik Sigara Demo Modu

Elektronik sigara kullanımında Janty MiD’in en güzel taraflarından biri de demo modunda gelmesi. Bunun anlamı şu: Bir MiD elektronik sigara satın aldığınızda ürün fabrika ayarlı değil, bütün modüller yüklü olarak elinize geçer.

Demo modu 500 nefes elektronik sigara kullanımı için geçerlidir ve size bütün modülleri deneme olanağı sunarak en sevdiğiniz modülleri belirlemenizde yardımcı olur. MiD’iniz 500 nefeslik deneme süresinden sonra *elektronik sigara- fabrika ayarlarına döner ve o noktada elektronik sigara kullanımında modül kullanmak istiyorsanız satın alırsınız.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi