Elektronik sigara piyasasında artık onlarca farklı ürün var. Ancak bazı elektronik sigara modelleri var ki adı üstünde klasik. Janty Neo Klasik elektronik sigara bunların en başında geliyor. Sizlere daha iyi ve tarafsız bilgileri sunmak adına kullanıcı yorumlarını paylaşmaya devam ediyoruz. Bu elektronik sigara modelini efsane yapan özellikleri ise kullanıcı yorumları ile daha iyi anlayabilirsiniz.

Elektronik Sigara Piyasasında Efsane

  • Elektronik sigara benim için herşeyden önce sağlam olmalıdır. Bu sağlamlığı Janty Neo esigara ile yakaladım. Çelik kasası ile tabiri caizse ömürlük. Diğer plastik uyduruk elektronik sigara bataryalarından çok ama çok üstün. Mükemmel performansı ve uygun fiyatıda cabası.”

  • Elektronik sigara alacağım zaman Janty Neo seçmemde ki tek amaç setin ikili olması idi. Yedek e-sigara olsun nede olsa bozulur diye düşünmüştüm. Yanılmışım. Bir elektronik sigara ancak bu kadar sağlam ve kaliteli olabilir. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Promizer sisteminin mükemmel performansıda uzun süreli.”

  • Elektronik sigara için önemli parça atomizermiş. Ben bunu Janty Neo aldıktan sonra anladım. Promizerleri hem sağlam hem de çok iyi bir tat veriyor. Elektronik sigara bir kere bile akıtma yapmadı. Uzun süreli kullanımıda diğer elektronik sigara modellerinden çok ama çok daha iyi. Bir ay boyunca atomizer sorunsuz çalışıyor.”

Kaliteli ve Sağlam Elektronik Sigara

  • Elektronik sigara bataryası benim gibi sigara tiryakiliğinde çığır açmış biri için çok önemli olabiliyor. Janty Neo bataryaları bana bile yeterli geliyorsa size fazlasıyla yeterli olacaktır. Çevremde ki herkese bir saniye bile düşünmeden Janty Neo elektronik sigara tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar bana olumsuz geri dönen de olmadı.”

  • “Janty Neo elektronik sigara ile 2 aydır ağzıma sigara koymadım. Sigarayı bırakmak isteyenler bir saniye bile düşünmeden bu elektronik sigara modelini alsın. Mükemmel performansı ve kullanım kolaylığı elektronik sigara ile sigarayı bırakacaklar için ideal.”

  • “Bir çok kişinin elinde esigara görmüştüm. Saçma sapan modellerle hiç ilgimi çekmemişti. Ancak geçen hafta otobüs şöföründe pipo benze Kuwako ürünü ile Janty Neo elektronik sigara gözüme çarptı. Akşamında ise siparişimi verdim. Bu elektronik sigara gerçekten harika.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi