Tankomizer olarak adlandırılan yeni tank sistemi kendi 1.6 ml tankına doğrudan e-likit damlatılarak kullanılan elektronik sigaralardır. Bu devrimci yeni Elektronik Sigara, e-likiti basit ve dostça kullanır. Tankomizer diğer normal e-sigaralardan 5 kata kadar daha fazla nefes çekme olanağı sağlar.

Bu noktada doğru soruyu sormamız gerekmektedir, neden Tankomizer diğer esigaralardan daha iyi? Aslında cevap doğrudan buhar verimliliğiyle açıklanabilir, Elektronik Sigara kullanıcıları gerçek sigaraya yakın ve güçlü bir buhar almak isterler. Bu güçlü, doğru miktarda ve yoğun aromalı buhar onları gerçek bir sigara kullanıyor gibi hissettirecek.

Konu e-sigara olunca diğer bir önemli nokta ise piller dir. Elektronik sigara kullanıcıları arasındaki en büyük endişe, birkaç hafta içinde son bulan ömürleriyle kalitesiz bataryalar dır. Sürekli yeni ve yedek batarya alma gereksinimi daha fazla para harcamak anlamına gelir ve esigara kullanıcıları açısından önemli bir etken olan e-sigaranın finansal boyutunu artırabilir hatta normal sigara içmekten daha pahalı hale dönüştürebilir. Bu sorunun tam aksine Tankomizer pili ise yaklaşık 300 kez şarj edilebilme ve 1 gün boyunca sorunsuz olarak kullanma olanağı sağlar. Gün içerisinde tam dolu batarya ile 1.200 nefese kadar buhar üretimi sağlayan bu sistem normal elektronik sigaralardan iki kat daha fazla dayandığı anlamına gelir.

Tankomizer Teknolojisine Örnek Bir Elektronik Sigara

Tankomizer teknolojisine geçmek için ideal bir elektronik sigara; Delirium 69 Evod BCC

D69 Paket İçeriği:

  • Delirium 69 650mAh Şarj Geçiş Özellikli Batarya x 1
  • Kullanıma Hazır Delirium 69 eVod Clearomizer (2.5?) x 1
  • Yedek Atomizer Kafası (2.5?) x 1
  • USB Şarj Kablosu x 1

Son Teknoloji Harikası Tanklı Elektronik Sigara İzlenimleri

Tüm dünyada kullanımı olan standart elektronik sigaralar kartuşları veya kartomizer sistemi ile e-likit tüketimi sağlar. Tankomizer Sistemi ile Kristal Cleartomizer ‘e 1 ml’den daha fazla (Cleartomizer başına 450 nefes çekimi) e-likit dolumu yapabilirsiniz. Bu yeni sistemler ile e-likitlerin aromalarını çok daha yoğun bir şekilde almış olacaksınız.

Bu yeni esigaraların diğer bir önemli özellikleri ise gerektiğinde sadece atomizer başlığı değiştirmek haricinde herhangi bir yedek parçaya ihtiyaç duymaması. Kolay değiştirilebilir başlıklarıyla sürekli mükemmel performans alırsınız ve uzun vadede size çok daha düşük bir maliyet çıkartır.

Tüm bu faydaları nedeniyle esigaratamam.com size en yeni teknoloji içeren elektronik sigaraları uygun fiyata ulaştırmayı amaçlamaktadır. Bu noktada farklı özelliklerde e-sigaralar talep eden müşterilerimize de en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız ve elektronik sigara piyasası hızla gelişmekte olup bizlerde size en güncel ürünleri sunabilmek adına büyük bir heyecanla bu ilerlemeleri takip etmekteyiz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi