Sizinle elektronik sigara kullanan müşterilerimizin yorumlarını paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara hakkında en tarafsız yorumlara kullanıcı yorumlarından ulaşabilirsiniz. Daha önceki yazılarımızda elektronik sigara hakkında teknik bilgiler, genel yorumlar, bilimsel araştırmalar paylaşıldı. Kişisel elektronik sigara yorumları ise size daha tarafsız bilgiler verecektir.

Elektronik Sigara Demek Sağlık Demek

  • Elektronik sigara kullanımının sağlığa etkileri konusunda çok fazla tartışma var. Özellikle basında elektronik sigara kullanımının kansere neden olduğu konusunda sıklıkla duyduğum cümlelerden sonra kendim araştırmak istedi. Yabancı kaynaklara baktığımda ise tam tersi e-sigara kullanımı hakkında olumsuz bir görüşe rastlamayınca kullanmaya karar verdim. Kesinlikle memnunum.”

  • Elektronik sigara sağlığa zararlı değildir. Bunu ben söylemiyorum. Esigara üzerine yapılmış onlarca araştırma söylüyor. Neyse ki yabancı dilim vardı ve yabancı kaynaklardan birinci elden bilgilere ulaştım. Ülkemizde hiç bir bilimsel gerçeğe dayanmadan elektronik sigara kullanımını kötüleyenlere kanmadım. Tabi ya yabancı dili olmayanlar. Onlarda ben ve benim gibi kullanıcılara inanmalı.”

  • Elektronik sigara hayata bambaşka bir çerçeveden bakmama neden oldu. Elektronik sigara kullanmaya başladığım günden itibaren artık daha rahat nefes alıyor, daha dinç hissediyorum. Daha birinci haftadan itibaren sağlığıma faydalarını hissetmeye başladım.”

Elektronik Sigara ile Paranız Cebinizde Kalır

  • Elektronik sigara konusunda ülkemizde ki yasak nedeniyle maalesef ciddi satıcıların yanında çokça dolandırıcılarda mevcut. Elektronik sigara kullanmaya başlayan herkesinde ilk başta yolu bunlara bir kere olsun düşüyor. Bu nedenle çok paranız gitti gibi düşünebilirsiniz. Ancak her halükarda çok miktarda param çöpe gitsede ayda 300 lira sigaraya para ödeyen ben kardayım.”

  • Elektronik sigara kullanmaya başlamamın en büyük nedeni sigaraya gelen zamlardı. Bizim gibi cüzzi miktarlara çalışan insanlara günde 10 lira sigaraya vermek büyük bir yük oluyor. Ben elektronik sigara kullanmaya başladım ve rahat ettim. İlk ay biraz fazla para vermiş gibi gözüksemde artık aylık masrafım 40 lira civarı.“

  • Elektronik sigara kullanımının bana en büyük faydası kesinlikle maddi oldu. Tamam sağlık yönüde var ama ben biraz gamsızımdır. Sağlığımı bu güne kadar düşünmeden sigara kullandım ama sigara kullanımının maddi yönü beni zorlamaya başlamıştı. Esigara ile artık maddi olarak rahata kavuştum.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi