-

Elektronik sigara kullanmaya başlayanlar kısa süre içerisinde çok daha iyi tat ve duman performansı alacakları mod cihaz olarak tanımlanan ürünlere yönelmekteler. Elektronik sigara piyasasına yüksek teknoloji ürünleri ile yenilikler getiren Janty ise mod cihaz tanımına yeni bir boyut katacak Mid serisini elektronik sigara kullanıcılarının beğenisine sundu. Bizde bu mükemmel cihazı size daha önceki yazılarımızda biraz tanıtmıştık. Şimdi ise kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Elektronik Sigara Devrimi: Gerçek Zamanlı Değişim

Elektronik sigara dünyasına yenilikler geriren Janty MiD’in en canalıcı niteliği nefes çekildiği sırada voltaj ve güç seviyesi değiştirilebilmektedir. Janty MiD’in bütün özellikleri bu devrimsel gelişme etrafında yoğunlaşmaktadır. Janty MiD’in elektronik sigara kullanıcılarına sunduğu gerçek zamanlı ayarlanabilen voltaj ve güç seviyelerinin ne denli baş döndürücü bir özellik olduğunu görmek için nefes çekerken joystick’i yukarı ya da aşağıya doğru hareket ettirmeniz yeterli!

Burada “gerçek zamanlı” olgusunun ne kadar olağanüstü bir yenilik olduğuna değinmeden geçemeyeceğiz: Elektronik sigara kullanırken MiD’i direkt bilgisayara bağlayıp nefes çekerken oluşan bütün istatistikler anında görüntülenebilmektedir – bir arabanın gösterge paneliymiş gibi düşünebilirsiniz; ekranda batarya seviyelerini, cihaz ısısını, atomizer rezistans seviyesini ve amper değerlerini nefes çekerken, hemen o anda görebildiğinizi hayal edin! MiD elektronik sigara ile bilgisayara bağlı olmaksızın kaç nefes çektiğinizi kaydedebilir, bilgisayar arayüzü ile e-sigara hakkında kapsamlı bilgilere ulaşıp elektronik sigara ile çekilen nefes sayısını sabit bir diske kaydedebilirsiniz. Bilgisayar üzerinden esigara cihazının firmware programını indirebilir, MiD’inize özel bir isim bile verebilirsiniz!

Tek Tuşla Elektronik Sigara Üzerinde Tam Kontrol

Elektronik sigara, yenilik demektir. MiD’de yer alan elektronik sigara kullanıcıları için ilklerden bir başkası ise yenilik kavramına bambaşka bir boyut kazandırıyor. Joystick düğmesi, e-sigara için 4 farklı voltaj ve güç seviyesi için programlanabilmekte, elektronik sigara kullanıcısı olarak sizin istekleriniz doğrultusunda tamamen kişiselleştirilebilmektedir.

Janty elektronik sigara tasarımcılarının MiD’e ekledikleri müthiş bir özellik daha var: RTVV teknolojisinden tam randıman alabilmeniz için elektronik sigara üzerindeki joystick hassasiyeti bilgisayar aracılığıyla ayarlanabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Joystick’in ne kadar yumuşak ya da sert olacağı bile sizin elinizde! Sessiz ve derinden olabilir, şimşek gibi olabilir. Esigara kullanacak olan siz nasıl isterseniz öyle olur!

Elektronik sigara keyfi sizin için ne ifade ediyorsa size garanti ediyoruz MiD bu esigara tanımına %100 uyacaktır; uymakla kalmayıp tüm beklentilerinizi de aşabilir tabii!

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi