Elektronik sigara iş hayatınız da size sağlayacağı faydalardan bahsetmek istiyoruz. Elektronik sigara size iş yerinizde çok büyük bir kolaylık ve avantaj sağlayacak. Elektronik sigara da iş yerinde iken sigara içenler için alternatif sunan bir cihazdır. Gündelik hayatımızın büyük bir bölümü kaplayan iş ortamında sigara içmek büyük sorunlara neden olabilmekte. Bu gün bir çok iş yeri işe alımda sigara kullanmayanları tercih etmekte.

Elektronik Sigara Müşterilerinizi Memnun Edecek

Elektronik sigara kullanımının çok ideal olduğu meslek sgıda ektöründe özellikle garsondur. Sigara tiryakisi çalışanlar gıda sektöründe ellerinde sigara kokusu veya tütün lekeleri ile hiç de hoş bir izlenim vermezler. Bir çok patronda haklı olarak çalışanlarına sigara içmeyi yasaklar yada hiç işe almaz.

Elektronik sigara bu tarz iş yapanlar için idealdir. Elektronik sigara üzerinizde hiç bir şekilde sigara kokusu bırakmaz. Elektronik sigara kullananların elleri temizdir, hiç bir tütün lekesi görülmez. Aynı şekilde elektronik sigara ağzınızda sigara kokusu ve dişlerinizde sararma olmaz. Esigara gıda sektöründe hem çalışan hem iş veren hem de müşteri için ideal bir ortamın sağlanmasına yardımcı olur.

İş Tanımınız Hem Sigara Hem Elektronik Sigara İçin Önemli

Elektronik sigara kullanıcıları arasında bir meslek araştırması yapılsa denizciler önemli bir orana sahip olur. Bunun en büyük nedeni ise denizcilerin kendine özgü özel çalışma koşullarına sahip olmalarıdır. Uzun süreli gemi yolculukları ve toplumdan uzak geçen süreç denizciler arasında sigara tiryakiliğinin yaygın olmasının nedenidir. Elektronik sigara hem size sigaradan daha ucuza gelecektir. E-sigara uzun süreli kullanımda sigara tiryakileri için çok büyük bir tasarruf kaynağı olabilir.

Elektronik sigara denizciler için ideal bir alternatiftir. Elektronik sigara kullanan denizciler uzun yolculuklar için yanlarına onlarca paket sigara almak zorunda kalmazlar. Elektronik sigara onlara gemide rahatça ve küçücük kamaralarında istedikleri gibi esigara keyfi sürmeye olanak sağlar. Aylarca denizde kalacak olsalar bile yanlara bir kaç küçük şişe elektronik sigara likiti almaları yeterli olacaktır.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi