Elektronik sigara ilk çıktığı günden itibaren çok büyük bir değişim geçirdi. Elektronik sigara teknolojisinde ki bu değişim ve başarı beraberinde talebide artırdı. Hızla artan elektronik sigara kullanımı ile beraber artık elektronik sigara kullanıcılarına özel aylık bir dergi de var. Bir çok insan elektronik sigara kullanımına sigarayı bırakmak için başlıyor. Bu kadar hassas bir konu olunca insanların bilgi gereksinimide normalden çok daha fazla olmakta. Elektronik sigara hakkında ilk düzenli yayın Fransa’da aylık çıkmaya başlayan “Le Mag Aiduce” . Umarız kısa sürede diğer ülkeler ve ülkemizde de bilgi kirliliğini engelleyecek bu tarz yayınlar başlar.

Elektronik Sigara Hakkındaki Bilgi Kirliliği Azalabilir

Elektronik sigara kullananların yada e-sigara ile sigarayı bırakmak isteyenlerin böyle bir dergiye gerçekten ihtiyaçları vardı. Daha çok yeni bir ürün olan elektronik sigara hakkında sadece ülkemizde değil bütün dünyada bir bilgi kirliliği mevcut. Bunu aşmanın en kolay yolu ise bu tarz bağımsız ve güvenilir yayınlar. Bu tarz yayınların özellikle farklı elektronik sigara marka ve modelleri hakkında tarafsız araştırmalara ulaşabileceğiniz için önem teşkil etmekte. Bu işi ilk yapanlar ise Fransızlar oldu.

Elektronik sigara hakkında Fransızca yayın yapıyor olması, bu derginin Türk elektronik sigara kullanıcıları açısından pek ideal olmadığı anlamına gelse de gelecek için umut verici bir haber olarak sizinle paylaşmak istedik. Bu daha başlangıç. Kısa süre içerisinde diğer ülkelerde de bu tarz yayınlar başlayacak be özellikle İngilizce olanlar Türk esigara kullanıcıları için ideal bir kaynak olacaktır. Maalesef Türkçe bir dergi ise yakın zamanda çok zor gibi.

Elektronik Sigara Kullananlara Özel İlk Dergi: Le Mag Aiduce

Elektronik sigara, sigarayı bıraktırır. Artık bu bilgi bir çok esigara kullanıcısı tarafından onaylanmış bir gerçek. E-sigara hakkında yapılan bilimsel araştırmalar ise bu gerçeği desteklemekte. Bununla beraber bütün dünyada elektronik sigara kullanımına olan ilgi artmakta. Ancak elektronik sigara hakkında bilgi kirliliği olması maalesef negatif bir etki yaratmakta. Ülkemizde ise söz konusu olan haksız elektronik sigara yasağı nedeniyle bu durum çok daha vahim durumda. Umarız kısa sürede bir şeyler değişir ve elektronik sigara kullanan Türklerde doğru bilgilere daha güvenilir kaynaklardan ulaşır.

Peki elektronik sigara kullanıcıları bu derginin içerisinde ne bulacak? Henüz sadece bir sayısı yayınlanmış yeni bir dergi. Bu ilk sayıda ise, AB’de elektronik sigara yasal statüsü ayrıntılı olarak anlatılmış. Ayrıca elektronik sigara ile ilk defa tanışacaklar için elektronik sigara hakkında genel bilgi ve sıkça sorulan sorular kısmı mevcut. Derginin son kısmında ise bir çok marka elektronik sigara hakkında incelemeler ve bilgiler mevcut. Avrupa’da elektronik sigara hakkında çıkan haberlerde kısa notlarla paylaşılmış Ayrıca birde kişisel bir esigara hikayesi bulacaksınız.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi