Elektronik sigara konusunda ülkemizde bir yasak söz konusu. Buna rağmen insanlar elektronik sigara kullanmaya ve çevrelerini ikna etmeye devam ediyorlar. Elektronik sigara kullanan yada bu konuda biraz olsun araştırma yapan insanlar elektronik sigara kullanımının sigaradan çok çok daha zararsız olduğunu ve bir çok gelişmiş ülkede serbest olduğunu görmekteler. Bu araştırmaları yapanlar ve elektronik sigara kullanarak başarısını kendi test edenler çevrelerine elektronik sigara kullanımını önermekteler.

Çok Farklı Elektronik Sigara Modelleri Mevcut

Elektronik sigara modelleri ilk çıktığı günden itibaren çok fazla teknolojik gelişim ve farklılaşma gösterdiler. Günümüzde piyasada bir çok farklı markanın farklı model ve tasarımlarda elektronik sigara modelleri bulunmakta. Bu elektronik sigara ve e-sigara atomizerleri hakkında ayrıntılı bilgileri daha önceki yazılarımız da sizlerle paylaşmıştık. Elektronik sigara modelleri farklılaştıkça ve stoklarımıza yeni esigara ürünleri girdikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Günümüzde bir çok çeşit elektronik sigara modeli satılmakta. En küçük olanından başlarsak genellikle Amerika pazarında çokça satılan normal sigara boyutlarında kullan at kartuşlu ürünler dikkat çekmektedir. Gerek Avrupa’da çok yaygın olmaması gerekse fiyat olarak pahalı gelmesi açısından ülkemizde bu modeller pek tercih edilmektedir. İkinci olarak da yine normal sigara boyutlarıda, minimal olarak adlandırılan ancak kartuşları doldurulabilir elektronik sigara modelleri ön plana çıkmaktadır.

Daha İyi Elektronik Sigara Performansı Mümkün

Elektronik sigara kullanıcısı olarak eğer tek kullanımlık modellerden uzak durmaya çalışıyorsanız ya da değişebilir kartuşlu modeller cebinizi elektronik sigara olarak eGo/510 tarzı bir batarya ile tank sistemi, clearomizer (kıliromizer tabir edilen "clear atomizer" yani şeffaf/açık atomizer) veya cartomizer (kartomizer, kartuş atomizer) e-sigara size uygun olacaktır. Ülkemizde elektronik sigara kullanıcıları genellikle bu tarz elektronik sigara modellerini kullanmaktalar. Hem fiyat hem performans olarak sizi tatmin edecektir.

Elektronik sigara konusunda biraz daha tecrübe kazandıkça insanlar kendileri için en uygun duman yoğunluğu, tat kombinasyonunu elde etmek isteyeceklerdir. Bu noktada devreye APV yada Mod cihaz olarak tanımlanan değişken voltaj ve güç özelliğine sahip elektronik sigara bataryaları öne çıkmaktadır. Bu cihazlar arasında en fazla tercih edileni ise ülkemizde her esigara kullanıcısının çok iyi bildiği Joyetec eVic modelidir. Elektronik sigara kullanımına yeni başlayanlara pek cazip gelmese de bu işi hobi haline dönüştüren müşterilerimizin öncelikli tercihidir.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi