Hızla gelişen elektronik sigara piyasasında marka ve modellerde çeşitlenmektedir. Bu noktada özellikle yeni başlayanlar için hangi elektronik sigarayı seçeceği büyük bir soru işareti olarak karşınıza çıkmakta. Bizde sizlerle uygun fiyatı ve mükemmel performansı ile ilk defa elektronik sigara alacak olanlar için ideal bir seçim olan Delirium modelinin özelliklerini paylaşmak istedik.

İlk defa elektronik sigara alacak olanlar için en büyük sorun uzun vade de kullanıp kullanmayacağını bilmeden uygun bir set için yüksek meblağlar ödemektir. Tamda bu noktada Delirium elektronik sigara sizin imdadınıza yetişir. Daha önce elektronik sigara kullanmadıysanız ve kullanmaya başlamadan önce denemek istiyorsanız uygun fiyatıyla hemen bir Delirium elektronik sigara edinin.

Delirium Elektronik Sigara Özellikleri

Delirium elektronik sigara modelinin en büyük özelliği 650mA batarya ile desteklenmesidir ve bu esigara bataryası size 6 saat kullanım sağlamasıdır. Bu sayede gün içerisinde elektronik sigara keyfiniz batarya sorunu ile bölünmez. Ayrıca bu mükemmel pil geçiş sistemi özelliğine sahiptir ve bu da şarj olurken de elektronik sigara kullanmanızı sağlar.

Delirium elektronik sigaraile kullanılan atomizer sistemi zekice tasarlanmıştır. Bu mükemmel tank sistemi ile elektronik sigara hem kolay doldurulur hemde çok iyi bir buhar ve tat almanıza olanak sağlar. E-sigara üzerindeki atomizer sistemi değiştirilebilir, yani bütün elektronik sigara modellerinde olduğu gibi atomizerin değiştirilme zamanı geldiğinde, sadece atomizerin başlığını değiştirirsiniz. Delirium elektronik sigara bu kolay değiştirilebilir sistem ile hem ucuzdur hemde sürekli olarak iyi performans almanızı sağlar.

Kısaca özetlemek gerekirse, Delirium elektronik sigara kolay kullanılır, ucuzdur, etkilidir ve stil sahibidir! Eğer siz de esigara kullanmaya başlamak istiyorsanız ama hangi elektronik sigara modelini seçeceğinizi bilmiyorsanız, Delirium elektronik sigara sizin için en ideal tercih olacaktır.

Delirium Elektronik Sigara Paket İçeriği

  • 1x Delirium elektronik sigara ( Batarya + Atomizer )
  • 1x USB Şarj Cihazı
  • 1x Atomizer için Yedek Başlık

Başka satın almanız gerekenler?

  • E-Likit
  • 220V Şarj Adaptörü ( Eğer bilgisayar USB si yerine 220V prizle şarj etmek istiyorsanız )

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi