Elektronik sigara kullanmaya başlayanlar kısa süre içerisinde çok daha iyi tat ve duman performansı alacakları mod cihaz olarak tanımlanan ürünlere yönelmekteler. Bu noktada elektronik sigara piyasasında mod cihaz deyince hiç şüphesiz ilk akla gelen mükemmel tasarımı ve rakipsiz performansı ile Joyetech eVic. Bu mükemmel elektronik sigara ile henüz tanışmayanlar varsa çok şey kaçırdığını bilsin.

Elektronik Sigara Piyasasında Teknoloji Devrimi

Elektronik sigara çevrelerinde akıllı pil teknolojisi ile ilk defa Joyetech’in ürettiği eVic ortaya çıkınca esigara dünyasındaki tüm dengeler alt-üst oldu, bütün gözler bir anda onun üstüne çevrildi. Elektronik sigara olgusunda bam başka bir deneyim.

Çifte patentli bir kilometre taşı olarak eVic yalnızca tek bir model için değil, tüm elektronik sigara sektörü için dönüm noktası niteliğinde çok özel bir başyapıttır ve ardından gelen akıllı pille çalışan elektronik sigara türevleri için teknoloji ve tasarım açısından örnek teşkil etmektedir. eVic’in neredeyse bütün özelliklerini kişisel tercihlerinize göre ayarlayabilir, gün boyunca hiç şarja gerek duymadan aralıksız elektronik sigara keyfi sürebilirsiniz.

eVic modeli e-sigara günümüzde en kapsamlı ve işlevsel fonksiyonları içeren akıllı mekanizması ile en donanımlı elektronik sigara modelidir. LCD ekranın hemen altındaki halkayı sağa-sola döndürerek menü seçenekleri arasında gezinip enter butonuyla seçim yapabilir, eVic’inizi bireysel referanslarınıza göre şekillendirerek elektronik sigara kullanımınızla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Elektronik Sigara Dünyasının Zeki Çocuğu

eVic teknolojisinin kusursuz işlemesi için gerekli gücü sağlayan akü gibi 2600mAh’lık elektronik sigara pili ise mühendislerimizin yeniden tasarlayarak baştan aldıkları kadar var. eGo ve 510 tipindeki bütün buharlaştırıcılar ile uyumludur; ayrıca değişik vida yapısı olan elektronik sigara buharlaştırıcılarına küçük bir adaptör takılmasıyla farklı buharlaştırıcılarla uyum sağlayacak kadar da esnektir!

eVic’in akıllı pil teknolojisi dijital dünyanın sunduğu bütün elektronik sigara olanaklarını ayağınıza sermekle kalmaz, aktif yaşam tarzınıza da mükemmel uyum sağlar! eVic modeli elektronik sigara için özel yazılımıyla nefes çekim istatistiklerinizi kaydedebilir, bilgisayarınızı esigara ile senkronize ederek verilerinizi indirebilirsiniz. Bu yazılım ile elektronik sigara kullanım bilgilerinizi kapsamlı grafikler olarak görüntüleyebilir, eVic’inizin ayarlarını bile değiştirebilirsiniz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi