Daha önceki yazılarımızda sıklıkla elektronik sigara kullanımını size sağlayacağı faydalar, üzerine yapılmış bilimsel çalışmalar ve kişisel görüşlerimizi paylaştık. Elektronik sigara kullanıcılarının bu ürünler hakkındaki fikirlerinden ve kullanıcı yorumlarından bahsetmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sizde en doğru bilgiye ulaşmak için çevrenizde elektronik sigara kullananlara sorabilirsiniz. Bir kere bile deneyen birinden olumsuz bir düşünce gelmeyeceğinden eminiz.

Elektronik Sigara Her Yerde Rahatlık

  • Elektronik sigara kullanmaya başlayalı 6 ay kadar oluyor. Elektronik sigara kullanımının ne büyük keyfi ise her yerde rahatlıkla kullanmam. Evet biraz dikkat çekiyor. İnsanlar sıkça soru soruyor. Ancak esigara kullanımının güzelliklerini anlatmak artık boynumun borcu. Ben sigaradan kurtuldum, başkaları da kurtulsun.”

  • Elektronik sigara ile sigarayı bırakın. Bir daha asla sigarayı aramazsınız. Elektronik sigara kullanmaya başladıktan sonra 20 gündür ağzıma bir tek sigara bile sürmedim. Hem de artık canım sigara istediğinde ofisden çıkıp altı kat aşağıya inmek zorunda kalmıyorum. Hemen masamda iki puf ve sonra kafam rahat.”

  • Elektronik sigara kullanımının en büyük rahatlığı artık evimde televizyon başında keyfimi bozmak zorunda kalmamam. Evde çocuk olduğundan eşim sigara içmeme izin vermiyordu ve sürekli balkona çıkıyordum. E-sigara ile öyle bir derdim kalmadı.”

Elektronik Sigara Al Yüzün Gülsün

  • Elektronik sigara bana bambaşka bir kişilik kazandırdı. Artık kendimi tamamen yenilenmiş hissediyorum.Sigaranın ne kadar gereksiz bir alışkanlık olduğunu elektronik sigara ile yeni yeni anlamaya başladım. Evet nikotin bağımlılığı belki devam ediyor ama esigara ile artık kendimi çok daha iyi hissediyorum.”

  • Elektronik sigara kullanmaya başladığımda bu kadar kısa sürede sonuç alacağım aklıma bile gelmezdi. Bir hafta içerisinde nefes alışım bile değişti. Artık kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum. Sizde daha fazla geç kalmadan sigara illetinden kurtulmanın keyfini yaşayın.”

  • Elektronik sigaradiye bir cihaz sana elektronik sigarayı bıraktırır deseler güler geçerdim. Arkadaşın elinde bir elektronik sigara gördüm ve tamamen meraktan gidip bir tane aldım. Sadece ne olduğuna kendim bakmak istemiştim ama bi baktım ki iki gündür elime sadece bir kere sigara aldım. O da tamamen dalgınlıkla ve ilk nefesi alır almaz direk söndürdüm. ”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi