Daha önceki yazılarımızda Janty’nin elektronik sigara kullanıcılarına en yeni hediyesi olan Mid One hakkında bir çok bilgi vermiştik. Elektronik sigara dünyasında bir çok çeşit model ve bunlara uyumlu bir çok çeşit atomizer bulunmakta. Giriş olarak neredeyse bütün elektronik sigara modelleri gibi Mid Ona da eGo 510 girişi kullanmakta ve bu da istediğiniz bütün atomizerle uyumlu olduğu anlamına gelse de hiç şüphesiz en iyi performansı kullandığınız elektronik sigara için özel üretilmiş atomizer ile elde edersiniz. Bu yazımızda Janty Mid One serisi için üretilen Mid Cone Cartomizerleri inceleyeceğiz.

Janty Mid One Elektronik Sigara

Elektronik sigara kullanmaya başlayanlar kısa süre içerisinde çok daha iyi tat ve duman performansı alacakları mod cihaz olarak tanımlanan ürünlere yönelmekteler. Elektronik sigara piyasasına yüksek teknoloji ürünleri ile yenilikler getiren Janty ise mod cihaz tanımına yeni bir boyut katacak Mid serisini e-sigara kullanıcılarının beğenisine sundu. Bu mükemmel elektronik sigara ile gelen bir çok yenilikten sizlere bahsetmiştik.

Elektronik sigara dünyasında yenilikleri bir kenara bırakacak olursak bazı klasikleşmiş özelliklerde bu cihaz ile devam etmekte. Bunların başında eGo 510 batarya girişi gelmekte. Bilmeyen esigara kullanıcısı kaldı mı bilmiyoruz ama piyasada satılan elektronik sigara modelleri ve atomizerlerin neredeyse tamamı aynı vidalı sisteme sahip olduğundan istediğiniz atomizerle kullanabilirsiniz. Janty Mid One ile bu özellik devam etmekte.

Yeni Elektronik Sigara ile Yeni Cartomizer: Mid Cone

Elektronik sigara kullanıcıları için görsellik de çok önemli bir unsurdur. Bu noktada elektronik sigara kullanırken üzerine taktığınız atomizerin tasarım olarak uygun olması gerekir. Janty Mid elektronik sigara bir çok çeşit atomizer modeli ile uyumlu olsada bu mükemmel tasarıma sahip cihazın üzerine uyumsuz bir atomizer sizi pek memnun etmeyecektir. Bunun için Janty sadece Mid serisi için en yeni teknoloji kullanılan bir cartomizer tasarladı.

Elektronik sigara ile kullanabileceğiniz üç farklı cartomizer üretilmekte. Bunlar 2 Ohm, 2,5 Ohm ve 3 Ohm rezistans seviyelerinde size istediğiniz nitelikte performans verecek şekilde üretilmekte. Farklı esigara modelleri ile de kullanabileceğiniz bu çift sarmallı (dual coil) buharlaştırıcı teknolojisine sahip cartomizer tipi atomizer 4ml likit alabilmektedir - ki bu da hiç likit doldurmaya gerek kalmadan gün boyu aralıksız elektronik sigara keyfi demektir!

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi