Elektronik sigara kullanmaya başlayanlar kısa süre içerisinde çok daha iyi tat ve duman performansı alacakları mod cihaz olarak tanımlanan ürünlere yönelmekteler. Ancak bu noktada elektronik sigara kullanıcılarının karşısına fiyat sorunu çıkmakta. Tabi ki bu mod cihazların fiyatları basit ve standart elektronik sigara modellerinden biraz daha pahalı olmakta. Eğer bir mod elektronik sigara almak istiyorsanız ve maddi imkanlarınız kısıtlıysa Gear VV modeline bir göz atmanızda fayda var.

Gear VV ve Diğer Elektronik Sigaralardan Farkları

Gear VV elektronik sigara piyasında değişken voltajlı özellikleriyle mükemmel performans sağlayan mod cihazlardan biridir. Özellikle uygun fiyatı ile mod cihaz almak isteyen elektronik sigara kullanıcıları arasında tercih edilmektedir. Bu noktada kalitesinden ise hiç şüphe duymanıza gerek yok. Aleminyum gövdesi ve lityum bataryaları ile size sorunsuz ve uzun vadeli bir kullanım sağlayacaktır.

Gear VV elektronik sigara gövdesi lüks alüminyum alaşımdan yapılmıştır ve kalite ve sağlamlık konusunda size hiç şüphe bırakmaz. E-sigara kullanımında tasarım ise önemli unsurlardan biridir. Gear VV esigara bir meşale şeklinde tasarlanmıştır ve şık görünümü ile dışarıda kullanım için gayet uygundur.

Gear VV elektronik sigara gövdesi eGo/510 girişine sahip bütün atomizerlerle uyumludur. Bu da size istediğiniz özellikte bir elektronik sigara keyfi sürmenizi sağlayacaktır. Bu noktada tamamen kişisel tercihinize göre soğuk duman üreten elektronik sigara tanklarından Vivi Nova yada alternatif olarak Delirium Protank’ı önerebiliriz. İki seçenekle de elektronik sigara kullanımında mükemmel performans elde edeceksiniz.

Bu elektronik sigara değişken voltaj özelliği ile, voltajı 3,0V dan 5V a kadar 0,1V arttırarak sınırsız bir ayarlama imkanı tanır. Elektronik sigara üzerinde voltaj ve çekim sayısı için büyük bir LED ekranı vardır. Ayrıca bu elektronik sigara 3 tıklamada açma/kapama özelliğine sahiptir. Gear'ı herhangi bir normal EGO esigara USB şarjı ile şarj edebilir, ya da dışsal batarya sarjı da kullanabilirsiniz.

Gear VV Elektronik Sigara Paket İçeriği

  • 1x Gear VV gövdesi
  • 2x 650mA Şarj edilebilir içsel batarya
  • 1x Kullanma kılavuzu

Başka satın almanız gerekenler:

  • Herhangi bir 510/eGo atomizer
  • Herhangi bir eGo USB Sarj Kablosu

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi