Elektronik sigara kullanımını herkes tavsiye ediyor. Neden mi? Nedeni çok basit. Elektronik sigara sizi sigara gibi artık ölümcül olduğu herkes tarafından kabul gören bir illetten kurtarır. Elektronik sigara kullanarak sizde sigaradan sonsuza dek kurtulabilirsiniz. Bu noktada size yardımcı olmak adına elektronik sigara tecrübelerini paylaşan müşterilerimizin yorumlarını size iletmeye devam ediyoruz.

Elektronik Sigara Modeli ve Kalitesi Önemlidir

  • Elektronik sigara kullanmaya Janty Neo Klasik seti ile başladım. Bazı arkadaşlarım üç beş kuruş ucuz diye markası bile belli olmayan ürün aldılar. Onların esigara macerası cihazları bozulunca bir hafta içerisinde bitti. Ben ise 4 aydır sigara kullanmıyorum. Siz siz olun elektronik sigara alacaksanız kaliteden ödün vermeyin.”

  • Elektronik sigara alırken öncelikle dikkat etmeniz gereken size en uygun ürünü almanız olmalıdır. En iyisi diye gittim pahalı olmasına rağmen eVic aldım ancak boyutları nedeniyle kullanmakta zorluk çektim. Şimdi aldığım çok çok daha ucuz minimal elektronik sigara ile keyif sürüyorum. ”

  • Elektronik sigara kullanırken en büyük keyif ise insanların dikkatini çekmesi. Elimde kocaman bir pro gibi duran eVic ve protank ikilisi daha önce e-sigara kullanmış kişilerin bile ilgisini çekmekte. İnsanların bakışları ise zerre kadar umrumda değil. Ben sağlığımı düşünüyorum.”

Elektronik Sigara ile Sağlıklı Yaşama Geçiş

  • Elektronik sigara bir mucize. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın yaşı yokmuş bunu anladım. Ben kullanıyordum ve komşumun babası elimde gördü ve ona da aldık. Bu amca 65 yaşında 45 yıldır sigara içen defalarca ameliyat olmuş ve sigarayı bırakamamış biri. Ancak 3 haftadır sigara içmiyor. Bana ettiği dualarsa cabası.”

  • Elektronik sigara kullanmaya geçişimdeki tek gayem çocuklarımı korumaktı. Sigara dumanını onlara solutarak ne kadar büyük bir kötülük yaptığımı biliyordum ancak vaz geçemiyordum. Şimdi elektronik sigara ile vicdanım çok daha rahat. ”

  • Elektronik sigara kullanmaya başladığımın ikinci günü faydasını farketmeye başladım. Annem bile iştahımın ne kadar açıldığını gördükten sonra bu esigara denen aleti bulanlara dua ediyor. ”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi