Elektronik sigara kullanıcıları için en büyük sorunların başında damak tatlarına uygun likiti bulmak gelmektedir. Daha önceki yazılarımızda neden elektronik sigara likitlerimizi değiştirmek zorunda kalacağımızı açıklamıştık. Bu yazımızda ise Janty elektronik sigara likitlerinden bahsedeceğiz.

Janty Elektronik Sigara Likitlerinin Özellikleri

Elektronik sigara kullanmaya yeni başlayanlar uzunca bir süre damak tatlarına uygun likiti bulmak için çok para harcayabiliyorlar. Janty elektronik sigara likitleri küçük şişeleri ve uygun fiyatlarıyla size alternatif likitlere fazla para ödememe imkanı tanır. Janty e-sigara likitleri 10 ml plastik holagramlı şişelerde kilitli kapak teknolojisiyle güvenilir bir şekilde paketlenmiş olarak gelir. Janty elektronik sigaraların kalitesini herkes yakından bilir. Elektronik sigara likitlerinde de aynı kaliteden taviz vermediklerine emin olabilirsiniz.

Elektronik sigara kullananlar için likitlerimiz tanıtmaya PG/VG karışık olan Hexocell esigara likitleriyle başlamış ve VG tabanlı olan Natura likitlerle devam etmiştik. Özellikle sert sigara kullanan ve çok fazla sigara tüketimi olanlar bu likitler ile elektronik sigara kullanımına geçmekte zorlanabilirler. Janty elektronik sigara likitleri ise PG ağırlıklı ve tütün aromaları içerirler. Bu nedenle size daha sert bir içim sağlarlar.

Janty Elektronik Sigara Likitlerinde Aromalar

Elektronik sigara kullanımına yeni geçmek isteyen sigara tiryakileri için ilk kullanımlarda Janty esigara likitleri uygun olacaktır. Hem yüksek PG oranı ile sertlik konusunda sigarayı aratmayacak hemde küçük şişeleri ve uygun fiyatları ile ilk aşamada kendinize uygun elektronik sigara likitini deneme yanılma yoluyla keşfederken fazla para harcamayacaksınız.

  • RY4: Dünya çapında en çok satan elektronik sigara aroması. Kullanıcıların favori tercihi. Bir tutam vanilya ve bir karamel dokonuşu ile keskin bir tütün aroması. Janty likitlerin PG ağırlıklı formülü ile size tamda sigara içiyormuş hissi verecek. Kesinlikle denediğinize pişman olmazsınız. Elektronik sigara kullananların büyük bir çoğunluğu için favori aromadır. Hala denememiş olan kaldımı bilmiyoruz ama Janty formülü ile bu aroma bambaşka bir anlam kazanmış.

  • TEXAS: Zengin amerikan tütünlerinin aroması ile dünyanın en popüler sigara markası ile aynı tada sahip bir elektronik sigara likiti. Eğer klasikleşmiş bir sigara tadı sizi için vaz geçilmezse bu amerikan tütünleri aroması size o tadı aratmayacak. Bir çok sigara markası için sigaraları için vazgeçilmez unsur olan tütünlerin bire bir aynısı. En iyi yanı ise farklı bir aroma için elektronik sigara likitlerine çok büyük paralar ödemek zorunda değilsiniz. 3.99 euro fiyatı ile 10 ml bir şişe e-sigara likiti almak size pahalıya mal olmaz.

  • TOBACCO: Güçlü ve keskin aroması ile Türk tütünlerinin dünyaca ünlü tadı artık elektronik sigara ile sizlerle. Kesinlikle sizi kendine bağlayacak bir likit. Texas ve RY4 den biraz daha ağır diyebiliriz. Sigaradan vazgeçmekte zorlanan ve özellikle sarma tütün içenler için bu keskin tat elektronik sigara kullanımına kolay alışmanızı sağlar. Janty likitleri için bir de şu yönden bakın. Uygun fiyatı ile size bir şişe 10 tl ye gelir ve 10 paket sigara içimine denk bir kullanım sağlar.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi