Elektronik sigara son yıllarda sigara kullanımına alternatif bir yöntem olarak çok hızlı yayılmaktadır. Bu nokta elektronik sigara kullanımının diğer sigara bıraktırma yöntemlerinden en büyük farkı ise nikotini seviyeli olarak azaltmak ve sonucunda bırakmak olacaktır. Ayrıca elektronik sigara kullanımında el ve dudak alışkanlığınızın devam etmesi sigara bırakma sürecini çok daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır.

Elektronik Sigarada Size Sigarayı Bıraktırır

Elektronik sigara yada e-sigara gibi isimlerle tanınan bu cihazlar, sigara derdinden “kalıcı olarak” kurtulmak isteyenlere oldukça büyük bir imkan sunmaktadır. Elektronik sigara, sıvı halde bulunan nikotinin kartuşuna doldurulması ile çalışmaya hazır hale gelir ve atomizer adı verilen buharlaştırıcı sistem sayesinde bu sıvının “nikotin içeren” bir dumana dönüşmesini sağlanır.

Kartuşunun içine konan sıvı ki bu sıvıya da piyasada genel olarak elektronik sigara likiti denir, elektronik sigara cihazının yanında farklı aroma ve nikotin değerlerinde ayrıca satılır. Böylece kartuşun bitmesinin ardından yeniden likit doldurarak elektronik sigara kullanımına devam edilebilir. Elektronik sigara için onlarca farklı aromaya sahip likit bulunduğundan, yılların tiryakileri dahi esigara kullanımında kendi içimlerine uygun aromaya sahip bir kartuş likidi bulabilmektedir.

Elektronik Sigara Alırken Kaliteden Ödün Vermeyin

Elektronik sigara sigarayı bırakmak isteyenler için göz ardı edilemez derecede büyük bir yarar sağlasa da, bu elektronik cihazın da muhakkak güvenilir markalardan alınması gerekir. Elektronik sigara piyasasında çok fazla bulunan sahte ürünlerden uzak durmalısınız. Esigara alırken sahte ürünlere yönelen kullanıcılar birkaç lira tasarruf etmek isterken, kısa süre içinde bozulmaları sebebiyle birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadır.

Tamir söz konusu olduğunda astarı yüzünden pahalıya gelen sahte elektronik sigara, arıza tipine göre kullanım dışı dahi kalabilmekte ve elektronik sigara için ödenen paranın boşa gitmesine neden olabilmektedir. Bu noktada ilk defa elektronik sigara alırken doğru araştırmalar yapıp sizin için en uygun ve kaliteli ürünü almalısınız. Aksi halde elektronik sigara kullanımınız da sorun çıkabilir ve sizi tekrar normal sigaraya kullanımına itebilir.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi