Elektronik sigara piyasaya çıktıktan sonra kısa süre içerisinde teknolojik olarak çok fazla gelişme gösterdi. Şuan da piyasada farklı özelliklerde bir çok çeşit, elektronik sigara kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Ancak bazı modeller vardır ki efsane olarak nitelendirilebilir. Joyetech Ego-T başlangıç seti elektronik sigara kullanımına ilk defa geçecekler için en uygun seçenektir.

Elektronik Sigara Kullanımında Tank Sistemi

Bu model elektronik sigara pil dışında iki parça içerir: atomizerin kendisi ve plastik bir ağızlık şeklinde likit tankı. Tank sistemli elektronik sigara seti elinize ulaştığında bu muhtelif parçaların yanında bir yedek silikon kapakçık bir de silikon ağızlık kılıfları görürsünüz. Kılıflar aynı e-sigara birkaç kişi tarafından kullanılmadığı sürece pek bir işe yaramazlar ancak yedek silikon kapakçıklar çok yardımcı olabilir.

Bu model elektronik sigara atomizer bir bütün halindedir. En büyük avantajları ise kolay kullanımı olacaktır. Paketin içinde biraz nemli gibi dururlar. Elektronik sigara kullanmaya başlamadan önce dikkat etmeniz gereken öncelikli unsur o nemli ve yerine takmaya çalışırken elinizden kayabilen parçaları kurulamamanız gerektiğidir. Kuru halde çalıştırılan atomizer ilk kullanımda yanacak ve elektronik sigara keyfinizi mahvedecektir. Kullanıma geçmek için, elektronik sigara ile birlikte gelen kartuş alıp %80 kadarını likitle doldurmanız ve esigara yukarı doğru bakarken atomizer kısmına yerleştirmeniz gerekmektedir.

Joyetech Ego-T Elektronik Sigara

Elektronik sigara kullanımına yeni başlayacaklar için en ideal standart elektronik sigaradır. Bu modelin en büyük özelliği kolay kullanımı ve yılların verdiği güven olacaktır. Boşuna demedik en çok satan elektronik sigara diye. Çoğu eski elektronik sigara kullanıcısının aklına ilk gelen esigara budur. Bu elektronik sigara piyasada ki rakiplerine göre oldukça uygun bir fiyatla satılmakta ve sizi elektronik sigara ile tanıştırmakta.

Joyetech Ego-T Elektronik Sigara Set İçeriği

  • 1x 650 mAh Ego Batarya
  • 1x eGo-T Atomizer
  • 2x Kartuş
  • 2x Cartomizer
  • USB Şarj Kablosu
  • 220v Duvar Adaptörü

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi