Elektronik sigara piyasasında bulunan onlarca ürün hakkında daha iyi fikir sahibi olmanız açısından, ürünler hakkında kullanıcı yorumlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara teknolojisi geliştikçe ve kullanımı arttıkça modeller artmakta. Janty eGo C – VV ise kalitesi, performansı ve değişken voltajlı özelliği ile çok önde gelen ürünlerden biri. Bu yazımızda Janty Ego C VV modeli elektronik sigara hakkındaki kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz.

Elektronik Sigara ile Değişken Voltaj

  • Elektronik sigara kullanmaya başladığımda basit ürünler yeterli oluyordu. Zamanla değişken voltaj özellikli elektronik sigara kullanmak istedim ancak bu Mod esigara modelleri boyutları ile bana pek uygun değildi. Janty eGo C VV ise boyutları ile diğer mod cihazlardan çok ama çok farklı.”

  • Elektronik sigara artık benim için bir keyif ve hobi meselesi. Janty eGo C VV de elektronik sigara için aradığım bütün özellikleri bir arada buldum. Set olarak aldığımda farklı özelliklerde yedek atomizerlerden tutunda e-sigara taşıma kılıfına ihtiyacım olan her şey bir arada geldi. Ayrıca ekstra bir ürün almama gerek kalmadı.”

  • Elektronik sigara alırken önceleri çokça dolandırıldım desem yeridir. Aldığım ürünler ya eksik ya yanlış geliyordu. Bir arkadaşın tavsiyesi ile Janty eGo C VV aldım ve setin içerisinde bırakın eksiği fazlası bile vardı. Elektronik sigara için ihtiyacım olan her şeyi tek seferde almış oldum.”

Elektronik Sigara ile Tasarruf Edin

  • Elektronik sigara kullanımına başlamamda ki amaç sigaranın maddi boyutuydu. Janty esigara ile gerçekten uygun fiyata uzun süreli kullanıma yetecek bir set almış oldum. Çevremde farklı marka elektronik sigara alarak normal sigaradan çok daha fazla masraf yapanları gördükçe iyiki aldığım ilk elektronik sigara Janty eGo C olmuş.”,

  • Elektronik sigara kullanmaya başladığım günden itibaren hep kısa sürede bozulan atomizerler canımı sıkmıştır. Bu setten iki farklı özellikte toplam on tane atomizer çıkınca biraz olsun rahatladım ama nede olsa üç güne bozulur diye düşündüm. Yanılmışım.20 gündür aynı atomizeri kullanıyorum. Bu set bana en az 6 ay hiç bir parça almadan elektronik sigara kullanımı sağlayacak.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi