Elektronik sigara kullanıcıları için en büyük sorunların başında damak tatlarına uygun likiti bulmak gelemktedir. Hexocell elektronik sigara likitleri yeni formülleri ve mükemmel tatlarıyla elektronik sigara kullanıcılarına alternatif sunuyor. Bir önceki yazımızda Hexocell elektronik sigara likitlerinin içeriğinden ve nikotin oranlarından bahsetmiştik. Bu yazımızda ise aroma çeşitliliğine değinelim istedik.

Hexocell Elektronik Sigara Likitlerinde Tütün Aromaları

Elektronik sigara kullanımına yeni başlayanlar genellikle sigaraya yakın tütün aromalarını tercih ederler. Bizede bu nedenle öncelikle elektronik sigara kullanımına yeni başlayanlar için tütün aromalı likitlerden bahsedelim.

  • MARXBRO : Bu elektronik sigara likiti Karl Marx 'a ithafen üretilen benzersiz bir aroma içeriyor. İnanılmaz tadıyla her çekişte içinizdeki devrimci duygular biraz daha uyanacak ve elektronik sigara kullanırken özgürlüğün keyfini süreceksiniz.

  • MR.PRESIDENT: Enfes puro aroması ile elektronik sigara kullanırken kendinizi başkan gibi hissetmeye hazırlanın. Hexocell Mr. President ile rahat ve keyifli bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu aroma ile kendinizi ödüllendirin.

  • PARABOLA: Farklı tütün aromalarının can alıcı uyumuna kendinizi bırakma zamanı. Hexocell'den tütün tadı seven e-sigara kullanıcılarına yeni bir hediye. Dünyanın en sevilen tütün aromaları bu esigara likiti içerisinde sizin için bir araya geldi. Yapmanız gereken tek şey ise keyfini çıkartmak!

  • RY4: Dünya çapında en çok satan elektronik sigara aroması. Elektronik sigara kullanıcılarının favori tercihi. Bir tutam vanilya ve bir karamel dokonuşu ile bir tütün aroması. Şimdi birde Hexocell'in özel formülü ile deneyin. Henüz bu tadın nasıl olduğunu bilmiyorsanız, denemeye çekinmeyin!

Hexocell Elektronik Sigara Likitlerinde Diğer Aromalar

Elektronik sigara kullanımında biraz daha farklı tatlar arıyorsanız aromalı seçeneklerde size uygun bir elektronik sigara likiti muhakkak bulacaksınız.

  • TARÇIN: Can alıcı Tarçın aroması ile esigara keyfinde yeni bir çağ açılıyor. Hexocell in özel formulü bu kez tarçınla aklınızı başınızdan alacak.

  • PORTAKAL: Baskın portakal aroması ile meyveli bir likitten beklentinizi sonuna kadar karşılayan efsanevi bir isim: Hexocell Portakal. Hexocell'in özel formulü ve portakalın mükemmel kombinasyonu. Sadece deneyin ve ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

  • NANE: Elektronik sigara tutkunları için Hexocell labaratuvarının en son hediyesi. Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak yepyeni bir tat. Nane aşıkları için özel Hexocell formülü ile üretildi. Deneyin ve elektronik sigara kullanırken ferah bir yolculuğa doğru yelken açın.

  • KAYISI: Elektronik sigara kullanıcıları bu mükemmel likitle yazın tadını çıkartabilirler. Baskın aromasının tadını daha şişeyi açmadan alacaksınız.

  • YABAN MERSİNİ: Eşsiz yaban mersini tadının özel Hexocell formulü ile harmanlanmış hali. Bir likitten çok daha fazlası. Bu benzersiz deneyimi yaşamak için çok fazla beklemeyin. Sadece sınırlı sayıda.

  • MANGO: Tropikal aroması ile her nefeste sizi sıcak bir kumsalda hissettirecek efsanevi bir elektronik sigara likiti. Hala denemediyseniz kaybettiğiniz çok şey var demektir.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi