Elektronik sigara kullanamya başlayanlar belirli bir süre sonra daha iyi performans alabilecekleri değişken voltaj ve değişken güç özelliklerine sahip görece büyük ama teknolojik açıdan gelişmiş mod cihazlara yönelirler. Daha öncede üzerine yazdığımız Janty Mid ise Mod elektronik sigara anlayışına yeni bir boyut katıyor. Bu çok gelişmiş cihaz kısa sürede kullanıcıların favorisi oldu. Bizde Mid elektronik sigara kullanıcılarının tecrübelerini sizlere iletmek istedik.

Elektronik Sigara Teknolojisinde Devrim

  • Elektronik sigara, bir devrimdir. Elektronik sigara ile sigarayı bırakırsınız. Janty Mid ise bu noktada diğerlerinden ayrılır. Janty Mid ile yapabileceklerinizin sınırı yoktur. Bu harika cihazı aldığım günden itibaren elimden düşürmedim. Gerek yazılım gerek kalite olarak rakiplerinin çok çok üstünde. ”

  • Elektronik sigara konusunda 3 yıldır kullanmadığım cihaz kalmamıştır. Herkes e-sigara ile tasarruf yaparken ben normal sigaradan çok daha fazla para harcamışımdır. Elektronik sigara benim için bir hobi haline dönüştü. Janty Mid ise elimde ki onlarca model elektronik sigara arasında hiç şüphesiz favorim oldu.”

  • Elektronik sigaraile sigarayı bırakabilirsiniz ancak Janty Mid alırsanız bu mükemmel cihazdan vazgeçmeniz biraz zor olacak. Nikotin kullanmayı bıraksanız bile bu cihazın keyfinden vazgeçemeyebilirsiniz. 2 aydır Janty Mid ile nikotinsiz likitler kullanıyorum ve bu cihazdan vazgeçebileceğimi kesinlikle düşünmüyorum.”

Elektronik Sigara Tasarımı Önemlidir

  • Elektronik sigara sigarayı bıraktırır.. Ama Janty Mid elektronik sigara kullanımına bağımlı yapar. Dikkat edin. Şaka bi yana bu esigara modelini diğer mod cihazlardan ayıran ve tercih sebebim kesinlikle tasarımı. Mükemmel dizayn ile hem şık hemde kullanımı kolay.”

  • Elektronik sigara konusunda en büyük sorunum sürekli yeni çıkan ürünlere heveslenmemdi. Her gördüğüm model elektronik sigara iki gün içerisinde elimde oluyordu ve 1 haftada da sıkılıyordu. Janty mid elektronik sigara aldığım günden itibaren artık diğerlerine ne bakıyorum ne de kullanıyorum.“

  • Elektronik sigara elinize aldığınızda şık durmalı. Janty Mid elektronik sigara özellikle kendi cartomizerleri ile çok şık duruyor. Bu elektronik sigara gerçekten ayrıcalık. Janty kalitesi ve harika yazılımı ile bu cihaz kesinlikle açık ara en iyi elektronik sigara.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi