Elektronik sigara kullanıcıları özellikle çok daha iyi duman ve lezzet performansı almak için diğer elektronik sigara modellerine oranla büyük olsalar da mod cihaz olarak tanımlanan cihazlara yönelirler. Bu Mod elektronik sigara modellerinin birde mekanik olanları mevcut. Bu tarz elektronik sigara modeli üreten bir çok marka varken fiyatlarıda elektronik aksam içeren modellere oranla biraz pahalı kaçıyor. Bir de bu modellerin el yapımı olanlar var ki bunlarda çoğunlukla elektronik sigara kullanımını hobi haline dönüştürmüş kişilerin ilgisini çeker.

Elektronik Sigara Hastaları İçin Özel

Elektronik sigara piyasasında ürünler son yıllarda çok fazla çeşitlendi. Normal sigara boyutunda, kullan at kartuşlu ürünlerden kocaman boyutları ile tam istediğiniz performansı sağlayan modlara kadar özelleşmiş onlarca elektronik sigara modeli mevcut. Bu elektronik sigara modelleri arasında size en uygun olanını keşfetmek biraz zor olsada doğru bir araştırmayla modeller arasında ki farklılıkları öğrenirsiniz. Size en uygun modelde e-sigara kullanmak sizin sigaradan uzaklaşmak sürecinde daha rahat etmenizi sağlar.

Unutmayın ki her zaman en pahalı olan en iyi değildir. Size en uygun olan sizin için en iyisidir. Size daha önce bir çok çeşit elektronik sigara modelini tanıtmıştık. Bu gün özellikle tasarım ve performansı ile ilgi çeken mekanik modlardan biraz bahsedelim. Yanda gördüğünüz model bir mekanik moddur. İçerisinde her hangi bir devre hatta led ışık bile barındırmaz.

Aslında gayet basit bir sistemdir ancak bu basitlik performansını artırır. Elektronik sigara piyasasında farklı esigara firmalarının ürettiği farklı tasarımlara sahip onlarca çeşit mekanik mod bulunmaktadır. Mekanik modlar genellikle belirli bir kalitenin üzerinde üretilirler. Bu nedenle eğer böyle bir elektronik sigara alacaksanız markadan ziyade batarya gücü ve tasarım biraz daha önem kazanmaktadır.

El Yapımı Elektronik Sigara

Elektronik sigara kullanıcıları için mekanik modlar esigara kullanımında kişiselleştirme imkanı tanır. Bunu biraz daha abartanlarda yok değil. Daha önce söylediğimiz gibi elektronik sigara bazı kesimlerde artık bir hobi haline dönüşmüş durumda. Bunun son noktası ise kendi elektronik sigara sistemini yapmak.

Elektronik sigara diye arattığınızda garip garip tasarımlar görebilirsiniz. Bunlar genellikle el yapımı modlardır. Böyle diyince eline bir kaç alet alan herkez bir elektronik sigara yapabilir anlamınıda çıkarmayın. Haberlerde biraz araştırırsanız bu cihazları yapmaya çalışan kişilerin batarya patlaması ile yaralandığı vakaları görebilirsiniz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi