Elektronik sigara hakkında kullanıcı yorumlarını ve tavsiyelerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara kullanımının size sağladığı imkanların başında, artık herkes tarafından bilinen sigara kullanımının ölümcül zararlarından kurtulmaktır. Elektronik sigara denen cihazların başarısını görmek hiç de zor değil. Sizde en doğru cevap için yolda elinde bir elektronik sigara gördüğünüz ilk kişiyi durdurup sorabilirsiniz.

Elektronik Sigara Kullanımı Çok Kolaydır

  • Elektronik sigara konusunda en büyük pişmanlığım ilk duyduğum anda gidip almak yerine bunca zaman beklemiş olmaktır. E-sigara denen bu mucize cihaz ile 3 hafta içerisinde ağzıma bir tek sigara bile koymadım. Benim gibi yaşlı biri için en büyük artısı ise elektronik sigara denen cihazın kolay kullanımı.”

  • Elektronik sigara size sigarayı bıraktırır. Benim gibi günde iki paket içen ve sigarayı bırakmayı zerre kadar düşünmeyen birine bile rahatlıkla sigarayı bıraktırıyorsa bu cihaz gerçekten bir mucizedir. Elektronik sigara kullanımını çevremdeki herkese tavsiye etmeye devam edeceğim.”

  • Elektronik sigara denen bir cihaz duymuştum ama tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum. Çevremde de kimsenin esigara konusunda bilgisi yoktu. Sadece meraktan gidip sipariş verdim ve sonucunda 4 aydır sigara içmiyorum.”

Elektronik Sigara Sigarayı Bıraktırır

  • Elektronik sigara sigarayı bıraktırır. Nerden mi biliyorum ben, eşim ve babam bu alet sayesinde bıraktık. Eşim bir arkadaşında görmüş ve çok hoşuna gitmiş. Hemen sipariş verdi. Elektronik sigara elimize geçip kullanmaya başlayana kadar sigarayı bırakacağıma zerre kadar inanmazdım.”

  • Elektronik sigara denen cihazla tanışmama en çok sevinen 4 yaşındaki kızım oldu. Kokudan yanıma yaklaşmazdı. Her akşam eve geldiğimde boynuma sarılmak için koşar ancak sigara kokusunu alınca hemen benden uzaklaşırdı. Esigara sayesinde arık akşamları kızımla oyun oynayabiliyor ve beraber uyuyabiliyorum.“

  • Elektronik sigara kullanmaya başlayalı daha üç gün oldu ancak hem ağzıma bir tane bile sigara koymadım hemde sigaranın etkilerinden kurtulmaya başladığımı hissetmeye başladım. Artık çok daha rahat merdivenleri çıkmaya başladım. Elektronik sigara kullanımının bu kadar kısa sürede etki edeceğine asla inanmazdım.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi