Elektronik sigara piyasasında bulunan onlarca ürün hakkında daha iyi fikir sahibi olmanız açısından, ürünler hakkında kullanıcı yorumlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara teknolojisi geliştikçe ve kullanımı arttıkça modeller artmakta. Delirium 69 ise kalitesi ve performansı ile çok önde gelen ürünlerden biri. Bu yazımızda Delirium 69 modeli elektronik sigara hakkındaki kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz.

Elektronik Sigara Konusunda Devrim

  • Elektronik sigara ile sigarayı bırakırsınız. Ancak bazı ürünler bu süreci keyfe dönüştürürken bazı e-sigara modelleri ise işkenceye çevirir. Elektronik sigara kullanmaya başladığımdan bu güne kadar bir çok ürün kullandım ama elektronik sigara kullanmanın keyfine Delirium 69 ile vardım.”

  • “Delirium 69 elektronik sigara atomizer sistemi yani BCC gerçekten bir devrim. Mükemmel kolay kullanım ve harika performans elektronik sigara kullanırken işkencelerime son verdi. Yok ipti teldi değiştirmekten sıkılmıştım. Atomizer başlıklarını değiştirmek sadece bir kaç saniye alıyor.”

  • “Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir ay önce Delirium 69 elektronik sigara aldım. Son bir aydır ağzıma sigara sürmedim. Elektronik sigara konusunda olumsuz görüşleri duydukça sadece gülüyorum. Umarım onlarda bir gün doğru esigara ile tanışırlar.”

Elektronik Sigara Kullanımında Mükemmel Kalite

  • Elektronik sigara alırken kaliteye çok ama çok önem verin. Delirium 69 krom kaplaması ve kalitesi iel göz dolduruyor. Bu esigara ile tanışana kadar onlarca elektronik sigara çöpe gitti. Gerçekten kalitesiz elektronik sigara modellerine harcadığım parayı düşünüyorumda acımamak elde değil.”

  • Elektronik sigara demek Delirium demek. Gerisi benim için yalan. Bir çok farklı modelde elektronik sigara kullandım ama Delirium 69 hepsinden daha kaliteli. Özellikle duman yoğunluğu benim gibi en beter tiryakiyi bile memnun ettiyse sizide kesinlikle memnun edecektir.”

  • “Ben biraz dikkatsiz biriyimdir. Elektronik sigara devamlı elimden düşer bunun en büyük sebebide sürekli elimde tespih gibi oynamam. Şimdiye kadar kırdığım onlarca elektronik sigara modelinin tersine Delirium 69 onlarca kere düşmesine rağmen sapa sağlam.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi