Elektronik sigara ile en iyi performansı yakalamak için size en uygun ürünü seçmelisiniz. Bu yazımızda elektronik sigara kullanıcıları için Delirium 69 atomizerlerden bahsedeceğiz. Tankomizer olarak adlandırılan yeni tank sistemi kendi 1.6 ml tankına doğrudan e-likit damlatılarak kullanılan elektronik sigara atomizeridir. Bu devrimci yeni elektronik sigara atomizeri, e-likiti basit ve dostça kullanır.

Elektronik Sigara Üzerinde Delirium Devrimi

Elektronik sigara ile delirium atomizer kullanmanın faydası ne olabilir? Aslında cevap doğrudan buhar verimliliğiyle açıklanabilir, Elektronik sigara kullanıcıları esigara ile gerçek sigaraya yakın ve güçlü bir buhar almak isterler. Bu güçlü, doğru miktarda ve yoğun aromalı buhar onları gerçek bir sigara kullanıyor gibi hissettirecek.

Elektronik sigara kullanıcıları genellikle ego bataryalar ile başlar ve sonrasında daha iyi verim alacakları mod cihazlara yönelirler. Bu atomizer her iki elektronik sigara bataryası ile de uyumludur. Elektronik sigara modellerinin bir çoğunda kullanılan standart eGo / 510 tipi girişe sahip bütün bataryalar ile rahatlıkla kullanırsınız. Elinizde ki e-sigara bataryası ne olursa olsun üzerine birde delirium 69 atomizer takarak kullanın.

Elektronik Sigara Kullanırken Delirium Avantajları

Tüm dünyada kullanımı olan standart elektronik sigara modelleri, kartuşları veya kartomizer sistemi ile e-likit tüketimi sağlar. Tankomizer Sistemi ile Kristal Cleartomizer ‘e 1 ml’den daha fazla (Cleartomizer başına 450 nefes çekimi) e-likit dolumu yapabilirsiniz. Bu yeni sistemler ile esigara likitlerinin aromalarını çok daha yoğun bi şekilde almış olacaksınız.

Bu yeni sistemlerde ki diğer bir önemli özellikse elektronik sigara kullanırken gerektiğinde sadece atomizer başlığı değiştirmek haricinde herhangi bir yedek parçaya ihtiyaç duymaması. Kolay değiştirilebilir başlıklarıyla elektronik sigara ile sürekli mükemmel performans alırsınız ve uzun vadede size çok daha düşük bir maliyet çıkartır.

Tüm bu faydaları nedeniyle esigaratamam.com size en yeni teknoloji içeren elektronik sigara ürünlerini uygun fiyata ulaştırmayı amaçlamaktadır. Bu noktada farklı ürünler talep eden müşterilerimize de en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız ve elektronik sigara piyasası hızla gelişmekde olup bizlerde size en güncel ürünleri sunabilmek adına büyük bir heyecanla bu ilerlemeleri takip etmekdeyiz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi