Bir önceki yazımızda Janty’nin elektronik sigara kullanıcılarına en yeni hediyesi olan Janty Mid One modelinin özelliklerinden bahsetmiştik. Bu harika elektronik sigara için özel üretilmiş bataryalar mevcut: MİD Pro HD. Bu yazımızda ise elektronik sigara kullanımına bambaşka boyut kazandıran bu cihazın bataryalarından bahsedeceğiz. Janty Mid One elektronik sigara iki adet MİD Pro HD batarya ile çalışır. Şimdi bu mükemmel bataryaların elektronik sigara kullanımında size ne gibi faydası olacak onlardan bahsedelim.

Janty Mid Pro HD Elektronik Sigara Bataryaları

Elektronik sigara kullanıcılarına bambaşka bir tecrübe yaşama şansı veren MiD için özel olarak üretilen MiD PRO HD bataryalar elektronik sigara kullanımında 5500mAh’a kadar hiç problemsiz enerji depolayabilir. MiD PRO HD e-sigara bataryaları ağır endüstride kullanılan aşırı dayanıklı metal alaşımlardan üretilir ve Janty mühendislerinin oldukça yenilikçi ısı transfer (heat sink) tasarımı ile ısı transfer kapasitesi çok yukarılara çekilmiştir.

Elektronik sigara kullanımı için özel tasarlanmış bu bataryalar maksimum güvenlik için 4000mAh seviyesinde otomatikman kapanır. MiD PRO HD bataryaları esigara ile 2 Ohm ve daha yüksek rezistanslı atomizerlerin kullanımında %100 güvenli çalışır. MiD’in bir başka güçlü tarafı ise enerji kaybı: Değişken voltajlı klasik elektronik sigara kullanımında tipik %15’lik enerji kayıp oranı çift bataryalı MiD cihazında neredeyse sıfıra indirilmiştir.

Elektronik sigara bataryalarınızı şarj etmek ise kolay değil, resmen çocuk oyuncağı! MiD bataryaları için özel olarak tasarlanıp üretilen şarj ünitesi aynı anda iki bataryayı çabucak şarj edebilme özelliğine sahiptir. Ayrıca şarj ünitesi oldukça esnek olup 16340/RCR123, 17335, 14250, ve RCR2/15266 modelleri dahil olmak üzere birçok değişik tip ve ebatta bataryayı şarj edebilir.

Elektronik Sigara Kullanımında Janty Güvenilirliği

Elektronik sigara kullanımında Janty markasının ne kadar güvenilir olduğu konusunda fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım. Sizin esigara paketini elinize aldığınızda ilk yapmanız gereken şey barkod numarasını internetten kontrol etmek ve orjinalliği konusunda şüpheleri ortadan kaldırmak olmalı. Gerisi zaten tamamiyle Janty kalitesinin güvencesi altında. Aynı kalite ve güvence elektronik sigara için kullandığınız bataryalar için de geçerli.

Bir elektronik sigara olarak MiD’de aklınıza gelebilecek ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. MiD’de bataryaların ters takılması, kısa devre, yüksek/düşük akım, cihaz ısısı ve daha nice konuda mükemmel koruma sistemleri bulunmaktadır! İnanın bu koruma sistemlerini sıralamak bile oldukça zor. Elektronik sigara kullanımında koruma sağlanan konuların tam listesi ve MiD hakkında daha fazla bilgi için www.midseries.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi