Elektronik sigara hakkında kullanıcı tecrübelerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Elektronik sigara almak konusunda tereddüt yaşıyorsanız bunun en büyük nedeni basında çıkan taraflı ve nedenlerini daha önce tartıştığımız olumsuz haberlerdir. Sizlere kullanların gerçek yorumlarını ileterek elektronik sigara konusunda fikir sahibi olmanızı amaçlıyoruz.

Elektronik Sigara Sigaradan Uzak Tutar

  • Elektronik sigara almayı düşünüpte kararsız olanınız varsa bir dakika bile vakit geçirmesin. En büyük pişmanlığım bu kadar geç elektronik sigara almış olmamdır. Sigaradan ne kadar erken kurtulursanız sizin için o kadar iyi. Çünkü elektronik sigara ile sigaranın ne kadar kötü bir şey olduğunu birinci günde anlayacaksınız. ”

  • Elektronik sigara ile sigaradan kurtulmanın bu kadar kolay olacağı aklıma bile gelmezdi. Paketi açtım, bataryaları şarj ettim, likitimi doldurdum ve sonrasında ağzıma bir tane bile sigara koymadım. Sizde esigara ile sigaradan kurtulmak için daha fazla beklemeyin.”

  • Elektronik sigara içen karşı komşuma her gün dua ediyorum ve ömrümün sonuna kadar da dua edicem. E-sigara denen bu cihazla onun sayesinde tanıştım ve sigarayı bıraktım. Bende çevremde sigara içen ne kadar insan varsa tavsiye edeceğim.”

Elektronik Sigara ile Bağımlılığınızı Gözden Geçirin

  • Elektronik sigara ile sigarayı bıraktım. Bu cümleyi kuracağımı geçen yıl söyleseniz hayatta inanmazdım. Bana hiç bir şeyin sigarayı bıraktıramayacağını düşünürdüm. Halen esigara ile sigarayı bıraktığıma ve bir yıldır sigara içmediğime inanamıyorum.”

  • Elektronik sigara kullanımına geçtiğimden beri cebimde para kalıyor. Ben ekonomik durumu ortalama olan bir öğrenciyim ve en büyük masrafım sigaraydı. Elektronik sigara kullanmaya başladığımdan beri maddi olarak çok daha rahat günler geçiriyorum. Bence bütün öğrenciler elektronik sigara kullanmalı. “

  • “Hayatınızda bazı dönüm noktaları olurya. Benim için kesinlikle bu dönüm noktası elektronik sigara. Elektronik sigara kullanmaya başladağımdan beri kendimi çok ama çok mutlu, yenilenmiş ve canlı hissediyorum. Sigara beni bitiriyormuş da haberim yokmuş.”

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi