Uzun süre boyunca sigaradan vazgeçememiş yılların tiryakilerine dahi sigarayı bıraktıran elektronik sigara, son yıllarda çok fazla tercih edilmeye başlandı. Ancak elektronik sigara size sadece kullanım kolaylığı sağlar. Sizin asıl tükettiğiniz madde elektronik sigara likitleridir. Elektronik sigara kullanımına geçenler için öncelikli unsur damak tatlarına uygun likiti bulmaktır. Hexocell bu noktada size PG/VG karışımı tabanıyla alternatif bir tat sunuyor. Bu yazımızda en yeni ve kaliteli elektronik sigara likitlerinden Hexocell’i sizlere tanıtmak istedik.

Hexocell Elektronik Sigara Likitlerinin Nikotin Oranları

Elektronik sigara kullanıcıları için nikotin oranları çok büyük bir önem teşkil etmekte. Bizde bu nedenle öncelikle elektronik sigara likitlerindeki nikotin oranlarından başlayalım. Piyasada yer alan esigara likitlerinde nikotin farklı yoğunlukta bulunmaktadır. Hexocell size üç farklı oranda nikotin barındıran elektronik sigara likiti sunmaktadır.

  • Nikotinsiz: 0 mg Nikotin
  • Düşük Yoğunluk: 9 mg Nikotin = light sigaraya ve az sigara tüketenlere
  • Yüksek Yoğunluk: 18 mg Nikotin = Normal sigara kullananlara

Elektronik sigara kullanımında genel kanı yüksek oranlı nikotin (18 mg) ile başlamaktır. Bu özellikle günde 1 paket civarı sigara içen kullanıcıların uyması gereken tavsiyedir. Aksi takdirde düşük nikotin seviyesi ile elektronik sigara sigaranın yerini tutmayacak ve akabinde kullanıcı normal sigara kullanmaya devam edecektir. Günde yarım paket ve altı normal sigara içen kullanıcılar yada light sigara tüketenler 9 mg’lık nikotin oranına sahip e-sigara likitleri ile başlayabilirler.

Hexocell Elektronik Sigara Likitlerinin İçeriği: PG/VG

Elektronik sigara kullananlar likitlerdeki PG/VG oranının ne kadar önemli olduğunu bilirler. Hexocell likitleri Naturanın aksine Propilen Glikol olarak adlandırılan PG içerir. PG size elektronik sigara kullanımında sertlik ve aroma tadı VG ise bol duman verir. Bu noktada önemli olan bu iki taban maddenin karışım oranıdır. Natura likitler VG ağırlıklı iken Hexocel esigara likitleri daha fazla PG barındırır ve bu sayede kullandığınız likitin tadını daha yoğun alırsınız.

Bu noktada uyarmamız gereken bir unsurda bazı elektronik sigara kullanıcılarının PG’ye karşı alerjisinin olabileceğidir. Bu durumda Hexocell likitler bu tarz bir sağlık sorunu olan kullanıcılar için uygun değildir. Eğer böyle bir sorununuz varsa elektronik sigara kullanımında sağlığınız için Natura elektronik sigara likitlerini tercih edin.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi