Elektronik sigara son zamanlarda sigarayı bırakmak için kullanılan yöntemler arasında sivrilmeye başlandı. Bizde elektronik sigara kullanımı hakkında size bir kaç uyarıda bulunalım istedik. Elektronik sigara ve elektronik sigara likiti ile ilgili aşağıda saydığımız çeşitli uyarıları gözönünde bulundurursanız elektronik sigara ile sigarayı bırakmak çok kolaylaşır. Daha da önemlisi elektronik sigara ile sigarayı bıraktıktan sonra normal sigaraya dönüş yapmazsınız.

Elektronik Sigara Kullanacaksanız Mutlaka Okuyun

Peki ya elektronik sigara likitleri? Esigara likidi nikotin miktarı açısından çok önemlidir. Amaç sigarayı bırakmak ise elektronik sigara likitleri bu amaca yönelik olmalıdır. Sıfır nikotinli e-likitler yalnızca uzun zaman elektronik sigara kullanmış kişiler tarafından kullanılmalıdır çünkü nikotin bağımlılığından kurtulmak zaman gerektirir. Günde bir-iki paket sigara içen bir insan elektronik sigara kullanmaya başladığında sıfır nikotinli elektronik sigara likidi kullanırsa sigarayı bırakmakta o kadar başarılı olamaz.

Elektronik sigara, sigarayı bıraktırır. Ancak kullanım açısından parçaları da önemli tabii. Fazla uğraşmak istemeyenler ve özellikle elektronik sigara dünyasına yeni girenler az parçalı elektronik sigara almalıdır. Böylelikle elektronik sigara kullanımı çok kolay olur ve çok parçalı modellerin yaşatacağı sorunlar ortadan kalkmış olur. Elektronik sigara kartuşu da kolay doldurulabilmeli…anlayacağınız elektronik sigara kullanmak her açıdan insana rahatlık vermeli.

Elektronik Sigara Devamlı Yanınızda Bulunsun

Elektronik sigara evde unutulunca ne olur? Hele hele dışarıda 8-10 saat geçirilecekse? Sırf bu yüzden, yani e-sigara unutulunca, işler sizin için biraz çirkinleşebilir. Elektronik sigara evde unutuluyor, nikotin ihtiyacı baş gösterince tüttürmek mümkün olmuyor ve gidip bir paket sigara alıyorsunuz. En iyisi esigara ve cep telefonunuzu aynı yerde tutmak - elektronik sigara sizinle her gittiğiniz yere gitmeli. Zaten etrafta o kadar çok normal sigara içen insan var ki elektronik sigara olmadan günü geçirmek neredeyse imkansız.

Gerçekten elektronik sigara içenler için de bu konuya ne kadar değinsek azdır – bugün insanların tekrardan sigaraya başlamalarında ana etkenlerden biri olan evde unutulan e-sigara durumu çok basitmiş gibi görünse de insanda nikotin bağımlılığı yüzünden bir çaresizlik yarattığı için hiç de küçümsenmeyecek ve esigara çok dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi