Uzun süre boyunca sigaradan vazgeçememiş yılların tiryakilerine dahi sigarayı bıraktıran elektronik sigara, atomizeri sayesinde kartuş bölümündeki elektronik sigara likiti içindeki nikotinden başka bir madde bulunmayan buhara dönüştüren simülatör bir cihazdır. Elektronik sigara ile sigaradan tamamen kurtulup hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Elektronik Sigara Hayatınızda Sağlıklı Bir Sayfa Açın

Elektronik sigara, ürettiği soğuk buharın içinde kişinin sigara tiryakisi olmasına neden olan nikotin bulunmasına rağmen diğer 4 bin küsur zararlı kimyasal maddenin bulunmaması, elektronik sigara ile kişinin yüzlerce ölümcül hastalıktan korunurken aynı zamanda sigarayı da bırakmak için bulunmaz bir alternatife kavuşmasını sağlamaktadır. E-sigara içen kişiler 4 binin üzerinde ağır kimyasala maruz kalmak zorunda olmadan nikotin alır ve bu da tıpkı sigara içiminde olduğu gibi beynin depresan ve sakinleştirici etkiyi birebir yaşaması anlamına gelmektedir.

Sigara içme isteğinin nedeni olan nikotinin zararlı binlerce madde olmadan alan elektronik sigara kullanıcıları, böylece kalp ve damar hastalıklarından kanser türlerine birçok ölümcül hastalıktan da korunmuş olur. Elektronik sigara kullananlar ayrıca çevrelerindeki insanların da zarar görmeden kişinin yanında oturabilmesine imkan sağlamaktadır. Zira elektronik sigara, pasif içicilik gibi bir etkiye neden olmayan çünkü içinde binlerce kimyasal olmayan bir cihazdır.

Elektronik Sigara ile Nikotinden Tamamen Kurtulun

Sigarayı bırakmak için herkese büyük bir fırsat sunan elektronik sigara, sigara içimini “kimyasal olarak simüle eder” ve kişinin nikotin denen bu illetten tamamen kurtulmasına yardımcı olur. Elektronik sigara kullananlar yüksek miktarda nikotin içeren esigara likitleri ile kullanıma alıştıktan sonra daha düşük nikotin seviyelerine geçiş yapar.

Nikotin içermeyen elektronik sigara likitlerine geçişle birlikte kişi aslında vücudunun nikotin ile olan ilişkisini tamamen kaldırmaya başlar. Böylece sigara içme isteğinin asıl nedeni olan ve kişinin bir yandan binlerce kimyasala maruz kalmasına sebep olan nikotine olan bağımlılıktan elektronik sigara ile tamamen kurtulma imkanı doğar.

Nikotinsiz elektronik sigara likiti kullanımına geçenler artık sigarayı bırakma da son adıma geçmiş demektir. İçinde nikotin olmayan esigara likitleri sadece aroma içerdiği için kişi aslında nikotin bağımlılığından kurtulduğunu bilmekte ve böylece sigarayı bırakabileceğine daha çok inanmaktadır. Kişinin elektronik sigara içiminden de tamamen vazgeçmesi ile yeni bir hayata olan yolculuk da başlamaktadır. Böylece kişi, sigara denen ve etkileri zaten tüm içenler tarafından bilinen bu dünya üzerindeki en kötü alışkanlıktan tamamen kurtulmaktadır.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi