Elektronik sigara piyasasında farklı özellikleri ve fiyatlarıyla bir çok çeşit ürün satılmaktadır. Bazı elekronik sigaralar yeni tasarımları ve teknolojileri ile dikkat çekseler de , elektronik sigara kullanıcıları uzun süredir kullandıkları ve memnun oldukları adı üstünde klasik modellerden vazgeçemezler. Bu tarz elektronik sigaraların başında ise Janty Neo gelmekte. Bizde hala bilmeyen esigara kullanıcıları varsa diye Janty Neo’ yu tanıtalım istedik.

Elektronik Sigara Piyasasında Janty Neo Klasik

Janty Neo Elektronik Sigarayı diğerlerinden ayıran en büyük özellikleri uygun fiyata mükemmel performansı almanız olacaktır. İkili set olarak satılan Janty Neo piyasada bir çok elektronik sigaradan çok daha ucuza gelmektedir. Elektronik sigara setinin ikili olması her hangi bir sorun yaşadığınızda, bataryanız bittiğinde size eliniz altında her zaman bir yedek e-sigara bulundurma imkanı sağlar. Bu da e-sigara kullanımında olası sorunlarda normal sigara kullanımını önler. Çünkü biliyoruz ki esigara yerine bir kere bile normal sigara içmek bırakma sürecinizi etkileyecektir. Elektronik sigaralardaki en büyük sorunlardan biri özellikle yeni başlarkan e-sigara kullanıcılarının zorlanmasıdır. Ancak Janty neo kolay kullanımı ve mükemmel performansı ile e-sigara kullanımını daha da keyifli hale getirir.

Janty Neo Kalsik Elektronik Sigara Özellikleri

Janty Neo Klasik elektronik sigara son derece şık ve güçlü bir elektronik sigara. Bu kullanışlı e-sigara 650mA batarya ile güçlendirilmekte ve bu da size bataryanızı yeniden şarj etmeden önce 6 saatlik bir esigara keyfi sunmakta. Elektronik sigaradaki buharlaştırıcı sistemini ya da diğer adıyla puromizeri yeniden doldurmak oldukça kolaydır ve esigaranızda bu sistemin kullanılmasının en büyük avantajı bol miktarda duman çıkarmasıdır. Ayrıca, e-sigarada puromizer sistemi çok zengin bir tat almanızı sağlar. Siyah renkli e-sigara modeli otomatik bir batarya ile geliyor. Yani esigara içtiğiniz sürece basabileceğiniz bir buton yok. Bataryanın içindeki otomatik hava- akış sensörü esigarayı ağzınıza koyar koymaz harekete geçecek ve sizi sürüklemeye başlayacak. Gümüş renki esigara seçeneği ise size manuel kullanım olanağı tanıyor.

Janty Neo elektronik sigaranın kullandığı promizer sistemi aynı zamanda tüm eGo bataryaların üstüne de oturmaktadır. E-sigarada promizerin verdiği zengin buhar ve tadın yanında en büyük özelliği ise kesinlikle hiç bir sızıntı sorunu yaşamamanız ve kolayca doldurulmasıdır.

Janty Neo Kalsik Elektronik Sigara Paket içeriği

  • 2 x 650mA batarya
  • 2 x Janty Neo promizer
  • 2 x Promizer ağızlığı
  • USB sarj kablosu
  • Duvar adaptörü
  • 1 x Altın rengi O halkası
  • 5 x Promizer için slikon kapak

Elektronik Sigaranızı Pipoya Dönüştürün: Kuwako

Janty Kuwako sizlere e-sigaranızı şık, zarif bir elektronik pipoya dönüştürme fırsatı sunan can alıcı bir aksesuardır. Janty Neo Klasik elektronik sigara setine dahil değildir ve ayrıca satılır. Janty Kuwako’yu, ergonomik dizaynı ve fütüristik yapısıyla lüks ama bir o kadar da basit bir dönüştürücü olarak tanımlamak mümkün. E-sigaralarda kullanılan tüm orijinal eGo bataryalarla uyumlu olan bu aksesuar, size gerçek bir piponun tadını ve hissini sunuyor. Tutuş şeklinizin değişik olması ve bir e-sigara olmasının dışında, bu ürün hiçbir farklı içsel fonksiyon içermiyor. Lüks, minimalist tasarımıyla ve yüksek kalitedeki yapısı sayesinde Kuwako’nun esigara keyfinize farklı bir boyut katacağından eminiz.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi