Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak artık moda oldu. Sokakta onlarca kişinin elinde görüyorsunuz ve size bu kervana katılan ünlülerden de bahsetmiştik. Ülkemizde Kıvanç Tatlıtuğ’da sigarayı bırakmak konusunda karar alanlar arasına katıldı. Bu ay yeni dizi projesi ile ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, sağlıklı yaşam adına sigarayı bırakmak konusunda kararlı. Bunun için elektronik sigara kullanmaya başlayan oyuncu, bu zararlı alışkanlığından tamamen kurtulmayı planlıyor.

Sigara Alışkanlığı Ünlülerin Kariyerlerini Etkiliyor

Oyuncular kariyleri için neler yapmıyorlar ki. Reyting rekortmeni Kuzey Güney dizisine gece gündüz spor ve diyet yaparak hazırlanan, altı ay içinde 13 kilo veren Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat ve Belçim Bilgin Erdoğan'la başrolleri paylaştığı 'Kelebeğin Rüyası' filmi için 7 kilo daha vermiş, neredeyse tanınmayacak hale gelmişti. Kolay değil son filminde veremli bir şairi canlandırdı. Yaptığı işe bu kadar duyarlı olan bir kişi olarak Kıvanç Bey sağlığını da ihmal etmiyor. Sigarayı bırakmak konusunda kararlı olan oyuncu yakında Hollywood ünlüleri gibi elinde elektronik sigara ile paparizelere yakalanır ve “elektronik sigara ile sigarayı bırakabilirsiniz” mesajı ile manşetlere taşınır.

Kıvanç Tatlıtuğ, bilinçsizce bu yöntemi seçecek değilya, belli ki sorup soruşturmuş, sigarayı bırakmak için opsiyonlarını bir bir araştırmıştır. Bizce o da elektronik sigara modasına ayak uydurur çünkü elektronik sigara katran ve karbonmonoksit gibi kanserojen maddeler içermiyor ve sigara bıtakma yöntemleri arasında en başarılı olanı.

Kariyerini Düşünen Oyuncu İçin En Doğru Seçim: “Sigarayı Bırakmak”

Kıvanç Tatlıtuğ, geçen sene Londra'da oyunculuk eğitimi almaya giden "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah'la Nermin Bezmen'in kitabından uyarlanan "Kurt Seyd & Shura" dizisinde başrolü paylaşacak. Dizi için oyuncular geçen hafta bir araya gelerek fotoğraf çekimi yaptı. Dizide, Çarlık Rusya'sının görkemli yaşantısından Bolşevik ihtilaliyle Türkiye'ye sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Kuzey karakterine kendini kaptırdığından mı yoksa sigayı bırakma kararından mı bilinmez son zamanlarda biraz sinirli. Geçtiğimiz hafta magazinciler tarafından görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, dizide giydiği kıyafetler ve üslubuyla dikkat çekti. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Tatlıtuğ, aracından inerek gazetecilerin üstüne yürüdü. Kuzey Güney dizisinde hayata karşı isyankar ve kavgacı bir mahalle serserisini canlandıran Tatlıtuğ'un gerçek yaşamdaki konuşması ve üslubu, kendisini dizideki Kuzey karakterine fazla kaptırmış yorumlarını da beraberinde getireceğe benziyor.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi