Elektronik sigara son zamanlarda sigarayı bırakmak için alternatif olarak gözükmekte. Elektronik sigara kullanıcıları için piyasada pek çok seçenek mevcut. Bize de iki yeni elektronik sigara atomizerini sizlere tanıtalım istedik. Bunlardan bir tanesi kaliteden ödün vermeyen Delirium üretimi olan eGo Cartomizer diğeri ise Biansi markasının size tamir etme olanağı sağlayan I-Mist atomizeri.

Elektronik Sigara Denince Kalite=Delirium... eGo Cartomizer

Elektronik sigara kullanıcıları artık Delirium markasını gayet iyi biliyorlar. Elektronik sigara kullanıcılarına sürekli yenilikçi ve en kaliteli ürünleri uygun fiyata sunan Delirium kendine özgü e-sigara modelleri ve bunlar için üretilmiş özel atomizerler haricinde yeni bir ürünle karşımıza çıktı.Delirium'dan sizlere yepyeni bir Cartomizer.

Elektronik sigara kullanıcıları için eGo ismi artık tanıdık. Neredeyse bütün bataryalar bu tipte girişi kullanmakta. Eski bataryalarınız ile kullanabileceğiniz yeni bir seçenek: Delirium eGo Cartomizer. Nikel metal vidalı ağızlığıyla, sizlere mükemmel bir tat ve yeni bir elektronik sigara tecrübesi sunuyor. Delirium eGo Cartomizer'in 2.2ohm rezistansı vardır, bunun anlamı daha fazla buharla esigara kullanımının tadını çıkarabilirsiniz. Delirium eGo Cartomizer tüm eGo elektronik sigara bataryaları ile uyumludur.

Elektronik Sigara Atomizerini Çöpe Atmaya Son... Biansi I-Mist

Elektronik sigara piyasasında Biansi markası kaliteli ve farklı tasarımlarıyla dikkat çekmekte. Ülkemiz de çok yaygın olmasa da Avrupa’da çok iyi tanınan bir elektronik sigara üreticisi. Özel ve farklı ürün yelpazesine birde farklı tasarımıyla size temizleme ve onarma imkanı tanıyan bir esigara atomizeri eklediler. Biansi I-Mist Onarılabilir atomizer.

Biansi I-Mist onarılabilir elektronik sigara atomizeri tank sistemli atomizerlere yeni bir bakış açısı getiriyor! Elektronik sigara ile bu atomizeri kullanarak fantastik tadı ve çok güzel boğaz vurumunun yanı sıra, parçalarına ayrılabilme özelliği sayesinde atomizerinizi kolayca açıp temizleyebilirsiniz! Bu yeni özellik ile atomizeri parçalarına ayırıp ısıtma telini temizleyerek, elektronik sigara kullanırken daha iyi tat alma ve atomizerinizi daha uzun süre kullanma şansına da sahipsiniz ! Bu ürünü bütün eGo elektronik sigara bataryaları ile kullanabilirsiniz ve ayrıca eGo-T kartuşlarına da uyumludur.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi