Elektronik sigara son zamanlarda sigaradan kurtulmak isteyenler için önemli bir alternatif oldu. Halk arasında bu kadar yaygın kullanılıyor ve ünlü yıldızlarda elektronik sigara kullanmaya başladı. Katy Perry’de elektronik sigara ile sigarayı bıraktı. Hollywood sinemasının önemli yıldızlarından, sayısız filmde rol alan Perry birkaç gün önce bir partide elinde elektronik sigara ile dikkatleri çekti.

Elektronik Sigara Hollywood Partilerinde

Elektronik sigara son günlerde sıklıkla görmeye alıştığımız bir ürün. İnsanlar sigaradan kurtulma için artık son çare elektronik sigara kullanmaya başlıyor. Çünkü çoğu kişi bir çok farklı bırakma yöntemini denemiştir ve esigara kullanımının başarısı diğer yöntemlerin yanında oldukça yüksek. Dünyaca ünlü yıldızlar da elektronik sigara ile sigara illetinden kurtulmaya çalışıyor. Bunlardan en yenisi de Kety Perry.

Bir partide objektiflere yakalan be keyifli olduğu her halinden belli olan Perry’nin elinde elektronik sigara dikkatlerden kaçmadı. Perry e-sigara ve modaya uygun kıyafetiyle oldukça dikkat çekici gözüküyor. Sigara bizim sadece sağlığımızı ve kesemizi etkileyen bir faktörken bu tarz göz önünde olan kişilerin kariyerlerini de olumsuz etkilemekte. Aslında ünlüler prim yapmak için de elektronik sigara kullanabilirler. Elektronik sigara kanserojen değil, katran ve karbonomoksit yok.

Katy Perry’e şöyle bir bakıyoruz da, elektronik sigara eline çok yakışmış. Avrupa’da ve Amerika’da serbestçe satılan ve ünlüler dahil herkesin rahatlıkla kullandığı elektronik sigara ülkemizde yasak. Belki de bizim ülkemizde ki ünlülerden biri de elektronik sigara kullanmaya başlasa bu ön yargının kırılmasına yardımcı olur.

Elektronik Sigara ile Bambaşka Bir Dünya Mümkün

Elektronik sigara yayılmaya başlıyor, üzerine araştırmalar yapılıyor. Bunlar insanı heyecanlandıran haberler. Dünyada e-sigara kullanımının arttığını, insanların bakış açılarının değişmeye başladığının göstergesi. Bu tarz haberler arttıkça elektronik sigara iyice toplum tabanına yayılmaya başlayacak, insanlar nikotin bağımlılığı sorunundan kurtulacak ve ülkemizde ki bu saçma sapan ve hi. Bir bilimsel gerçeğe dayanmayan yasak kalkacak.

Leonardo di Caprio, Katy Perry, Johnny Depp ve daha niceleri elinde esigara ile objektiflere yakalandı. En önemlisi de elektronik sigara dünyada artık kabul görmeye başladı ve bu konuda ki ön yargılar yıkılacak. Ülkemizde ki elektronik sigara kullanıcıları bir düşünün, ihtiyaçlarınızı direk mağazalardan giderseniz, likitiniz bittiğinde mahalle bakkalından geçerken alsanız yada bir alışveriş merkezine elektronik sigara modellerini görerek hangisini alacağınıza karar verseniz. Güzel olurdu demi...

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi