Elektronik sigara kullanıcıları için en büyük sorunların başında damak tatlarına uygun likiti bulmak gelemktedir. Natura elektronik sigara likitleri artık klasikleşmiş formülleri ve mükemmel tatlarıyla elektronik sigara kullanıcılarına alternatif sunuyor. Bu yazımızda Natura elektronik sigara likitlerinden ve çeşitli meyve aromalarından bahsedeceğiz.

Natura Elektronik Sigara Likitlerinin Özellikleri

Uzun süre boyunca sigaradan vazgeçememiş yılların tiryakilerine dahi sigarayı bıraktıran elektronik sigara, son yıllarda çok fazla tercih edilmeye başlandı. Ancak elektronik sigara size sadece kullanım kolaylığı sağlar. Sizin asıl tükettiğiniz madde e-sigara likitleridir. Elektronik sigara kullanımına geçenler için öncelikli unsur damak tatlarına uygun likiti bulmaktır.

Natura elektronik sigara likitleri sadece VG yani bitkisel gliserin içeriğiyle size standartlaşan likitlerden çok farklı bir tat ve duman yoğunluğu verecek. Natura esigara likitleri özellikle sağlık açısından tartışmalı olan ve bazı elektronik sigara kullanıcılarının alerjisi sorunu olduğundan kullanmak istemediği PG yani propilen gilikol barındırmaz.

Natura Elektronik Sigara Likitlerinde Meyve Aromaları

Elektronik sigara kullanımında biraz daha farklı tatlar arıyorsanız aromalı seçeneklerde size uygun bir likiti muhakkak bulacaksınız. Bu yazımızda Nuatura elektronik sigara likitlerinin meyveli tatlarını tanıtmak istedik.

  • ÇİLEK: Bu elektronik sigara likiti sulu çileklerin patlayıcı lezzetini barındırıyor.Size gerçek bir esigara keyfi sunacak. Şiddetle tavsiye ediyoruz!

  • ŞEFTALİ: Şeftali lezzeti yaz günlerini anımsatıyor! Eğer bu elektronik sigara likitindinden bir nefes çekerseniz, sizde gerçek bir şeftali yeme isteği uyandıracak!

  • HİNDİSTAN CEVİZİ: Egzotik ve çok keskin bir tat barındıran bu likiti tatlı likitler sevenler elinden düşürmeyecek. Denerseniz, pişman olmayacaksınız!

  • KİRAZ: Harika kiraz tadı bu elektronik sigara likitini inanılmaz kılıyor. Meyve lezzetlerinin bütün hayranlarına tavsiye ediyoruz.

  • MUZ: Hepimizin tanıdığı meyveli ve tatlı bir lezzet; muz! Bırakın elektronik sigara ile duman almayı, şişeyi açmadan hayranı olacaksınız. Denemenizi tavsiye ediyoruz!

  • ELMA: Çok başarılı bir elma tadı ile birlikte aromatik bir elektronik sigara likiti. Onun tadı size çılgına çevirecek. Tatlı likitler pek hoşunuza gitmiyorsa denemeye değer!

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi