Elektronik sigara son zamanlarda sigarayı bırakmak için alternatif olarak gözükmekte. Elektronik sigara kullanıcıları için piyasada pek çok seçenek mevcut. Klasik atomizerler ile başlayan elektronik sigara yolculuğu çok farklılaşmış durumda. Sizlere daha önce elektronik sigara ile kullanılan cartomizer sistemlerinden bahsetmiştir. Bu gün ise sizlere bu sistemlerin faydalarından bahsedeceğiz.

Elektronik Sigara ile Cartomizer Sistemi Sağlıklıdır

Elektronik sigara ile kullanılan Cartomizer sistemlerinin içi yapısı tamamen pollyfill malzemeden oluşur. Ateşleme esnasında rezitans likidi diğer sistemlerde olduğu gibi sadece sarılı olan tel ve ip bölgesinden değil, tüm pollyfill bölgeyi ısıtarak, buharlaştırır. Bu da daha doygun bir buhar ve aroma sağlar. Elektronik sigara kullanıcıları için duman yoğunluğu en büyük seçim unsurudur ve bu nedenle cartomizer sistemleri sizi memnun edecektir.

Elektronik sigara ile kullanılan cartomizer kapalı bir sistem olmasından dolayı kullanılan parçacıkların dağılması ve solunum yoluyla küçük parçaların ciğerlerinize gitmesi en düşük seviyeyededir. Yoğun esigara kullanımından sonra iç yapısını açıp gözlemlediğinizde, cartomizer'da katranlaşma ve birikme olmadığını görürsünüz. Diğer e-sigara sistemlerinde özellikle ip (wick) kullananlarda bu tam tersi bir sonuç verir.

Elektronik sigara Cartomizer sistemler modifiye etmek için daha az efor ve bilgi gerektirirler. Tank’sız elektronik sigara kullanımın da kullanıcı cartomizer’ı paketinden ayırdığı gibi, likiti emdirip kullanıma o an için hemen devam edebilir.

Elektronik Sigara ile Cartomizer Sistemi Ekonomiktir

Elektronik sigara kullanımında kullanıcı müdahalesi ile yenilenebilir tüm sistemlerde bir standart neredeyse yoktur denilebilir. Sarım yapılan fitilde OHM'un değeri tele, ipe, tur sayısına, tellerin genişlik aralıklarına ve hakeza bir sürü başka etkene göre değişiklik gösterebilir. Bu değişiklik ve kararsızlıklar bir standartın oluşmasına engel olurlar. Minimum ve maksimum kaç birim watt ya da voltaj kullanımı değişiklik gösterir. Cartomizer sistemleri ise bir standart ile üretilmişlerdir.

Elektronik sigara Cartomizer sistemleri size zaman konusunda avantaj sağlarlar. Arızalanan, değişmesi gereken bir cartomizer için sarf edeceğiniz zaman diğer sistemlere oranla oldukça azdır. Likit takviyesi için doldurma deliğini kullamanız kâfidir. Mobilize bir durumdaysanız bu sistemlerin akması ve taşması oldukça nadirdir. Elektronik sigara cebinizde, çantanızda rahatlıkla taşınabilir. Elbette maddi yönde de avantajlı sayılabilirsiniz. Doğru kurulum ve doğru içimde bir cartomizer yol boyunca size eşlik edebilir. Temizliği ile çok az uğraşır hatta hiç uğraşmazsınız.

Cartomizer sistemleri ile oldukça yüksek standartlarda ve iyi konfor düzeylerinde elektronik sigara deneyimini yaşarsınız. Ve tüm bunlar esigara kullanımında oldukça zahmetsiz ve oldukça da keyiflidirler. Ayrıca yanık tadını en az aldığınız elektronik sigara sistemleri arasında cartomizer'in ilk başı çektiğini de söylememize gerek yok sanırım.

Sigarasız, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...

E-Sigara Tamam Ekibi